06. 09. 2023 - 20:56
Mbappe oprašta PSG-u sto milijuna eura. Liverpool ga uzima u...
907
Shares
Mbappe oprašta PSG-u sto milijuna eura. Liverpool ga uzima u najvećem transferu ikad?

Mbappe oprašta PSG-u sto milijuna eura. Liverpool ga uzima u najvećem transferu ikad?

06. 09. 2023 - 20:56
0
Shares

Kylian Mbappe je nedavno suspendiran iz prve momčadi PSG-a s kojom nije otišao na azijsku turneju. Podsjetimo, već tjednima traje zavrzlama oko njegovog statusa u francuskom prvaku. Ugovor mu istječe sljedeće ljeto i navodno je već sve dogovorio s Real Madridom. PSG ga je silno htio prodati ovo ljeto jer ne želi da iduće ljeto otiđe bez odštete, ali Mbappe odbija taj transfer u ovom prijelaznom roku.

Prema pisanju L'Equipea, Mbappe je dogovorio povratak u momčad, ali će to jako skupo platiti. Morat će se odreći bonusa iz svojih ugovora, a to se prvenstveno odnosi na takozvani bonus za odanost u iznosu od ukupno sto milijuna eura. Tako francuskom napadaču neće propasti sezona, ali neće potpisati produljenje ugovora na kojem klub inzistira.

U engleskim medijima se danas pojavila špekulacija da bi Mbappe mogao završiti u Liverpoolu. Prema više izvora, taj posao ovisi o tome hoće li Saudijci kupiti Salaha za fiksnih 175 milijuna eura i još 75 u raznim bonusima. Tim transferom osigurali bi novac za Mbappea, prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti