28. 08. 2023 - 12:06
JUVENTUS SE OGRIJEŠIO O SRBINA! Bio među najboljima, a sad ga...
907
Shares
JUVENTUS SE OGRIJEŠIO O SRBINA! Bio među najboljima, a sad ga precrtali i ne daju mu da igra!

JUVENTUS SE OGRIJEŠIO O SRBINA! Bio među najboljima, a sad ga precrtali i ne daju mu da igra!

28. 08. 2023 - 12:06
0
Shares

Srpski reprezentativac Filip Kostić će gotovo sigurno napustiti Juventus u naredna 72 sata.

Očekivalo se da će ovog ljeta Dušan Vlahović napustiti Juventus, a izgleda je bliži odlasku njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Filip Kostić. Ništa nije naslućivalo ovakav scenario pošto je Kostić prošle sezone bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač "stare dame", međutim trener Masimilijano Alegri je "klimnuo glavom" i dao rukovodstvu znak da ga prodaju ukoliko do kraja ljetnog prelaznog roka dođe prava ponuda.

Vjeruju u Torinu da će i doći pošto Kostić i te kako ima dobru reputaciju u svijetu fudbala, a razlog zbog kog ga se rješavaju je poslovne prirode. Žele da se otarase njegove plate, brinu i zbog toga što je ušao u tridesete i vrijednost će mu vremenom sve više padati, a tu je i mlada konkurencija.

Tako je Kostić prve dvije utakmice nove sezone protiv Udinezea i Bolonje presjedio na klupi i gledao je kako kraj lijeve aut-linije šparta osam godina mlađi Andrea Kambijazo, dok još veći potencijal ima Samjuel Iling Džunior (19). Mladi reprezentativac Engleske je baš asistirao za veliki bod Juventusa protiv Bolonje i to baš Dušanu Vlahoviću koga je perfektno "pogodio u glavu" u samoj završnici utakmice.

Kostić je bivši fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Groningena, Štutgarta, Hamburgera, Frankfurta i Juventusa u kome je prošle sezone zabilježio tri gola i 12 asistencija. Navodno, za njega se sada raspituju klubovi iz Engleske i Njemačke, pa je gotovo sigurno da će u narednih 72 sata promijeniti klupske boje, prenosi Mondo.

Učitaj još novosti