06. 08. 2023 - 23:39
Jakirović: Prvi put nemam riječi, ovo je blizu savršenstva!
907
Shares
Jakirović: Prvi put nemam riječi, ovo je blizu savršenstva!

Jakirović: Prvi put nemam riječi, ovo je blizu savršenstva!

06. 08. 2023 - 23:39
0
Shares

Zbog odgođenog derbija Osijeka i Hajduka danas smo imali priliku gledati samo jednu utakmicu Supersport HNL-a, ali na njoj je palo čak šest pogodaka. Sve ih je zabila Rijeka koja je s 6:0 potpuno deklasirala Istru i tako upisala sva tri boda u trećem kolu, prenosi Index.hr.

Ovo je druga utakmica u nizu na kojoj je Rijeka protivnicima zabila šest golova, prva žrtva bio im je kosovski Djukaigjini sredinom tjedna u drugom pretkolu Konferencijske lige. Dva gola zabio je 19-godišnji napadač Franjo Ivanović, a po jedan su dodali Marco Pašalić, Lindon Selahi, Bruno Goda i Alen Grgić.

"Ovo je Rijeka koju ja želim gledati"
Trener Riječana Sergej Jakirović nije skrivao oduševljenje: "Ovo je možda prvi put da nemam riječi, ovo je blizu savršenstva. Čestitam svima, svi su dali svoj obol. Igrali smo prije četiri dana, a svi su igrali kao da su svježi. Svi smo mi sportaši, svi se oni dokazuju i znaju da je borba svaki dan.

Ovo je Rijeka koju ja želim gledati, za razliku od one koja je igrala u Prištini. Mi smo već u četvrtak zamijenili neke u poluvremenu, a i sad smo tražili one svježije i brže. Doduše, i greške Istre usmjerile su vodu na naš mlin. Ne mogu nikoga izdvojiti, ali najviše mi je drago radi Ivanovića i Pašalića, ali zapravo najviše radi Selahija koji je prošao težak put ovih mjeseci i vratio se uspješno.

To najbolje pokazuje na terenu. Cijeli utorak putujemo, bit će naporno, igramo s ozbiljnom ekipom, imaju svoj sustav i imaju nekoliko pojedinaca koji, usudit ću se reći, mogu komotno igrati u Rijeci. Vidjet ćemo!"

Učitaj još novosti