06. 08. 2023 - 22:20
Tegeltija pojasnio svoje čudno ponašanje na utakmici i najavio...
907
Shares
Tegeltija pojasnio svoje čudno ponašanje na utakmici i najavio trijumf protiv Željezničara!

Tegeltija pojasnio svoje čudno ponašanje na utakmici i najavio trijumf protiv Željezničara!

06. 08. 2023 - 22:20
0
Shares

Predsjednik Borca Milan Tegeltija postao je hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio snimak na kojem je prikazan na utakmici Konferencijske lige protiv Austrije iz Beča (1:2) koja se igrala u četvrtak u Banjoj Luci, a sada je stiglo i njegovo pojašnjenje.

Tegeltija je utakmicu protiv Austrije pratio u društvu predsjednika Nogometnog saveza BiH Vice Zeljkovića, a u pojednim trenucima susreta ponašao se veoma čudno,prenosi Klix.

Mnogi su smatrali da je očigledno nervoza uradila svoje, s obzirom da se rezultat dugo "lomio", pogotovo nakon vodstva Borca i preokreta gostiju.

"Usput, to što gestikuliram ustima dok pratim igru Borca je samo stvar zanesenosti i potpune koncentracije na utakmicu. Izgleda smiješno, ali šta da radim, u tim trenucima ne razmišljam šta radim i kako izgledam", poručio je Tegeltija na svojim društvenim mrežama.

Prvi čovjek Borca je danas i najavio narednu utakmicu svog kluba u kojoj banjalučki tim gostuje Željezničaru na Grbavici u okviru 3. kolu Premijer lige BiH.
"2010. bio sam u Upravi Borca u finalu Kupa. Pobijedili smo Željezničar na Grbavici u sjajnoj utakmici i atmosferi i uzeli Kup uz veliki aplauz domaće publike. 2011. na Grbavici smo u posljednjoj opet pobijedili Željezničar i uzeli titulu uz aplauz domaće publike. Nastavimo tradiciju", napisao je Tegeltija te uz objavu priložio video s utakmice Željezničara i Borca iz 2011. godine.

Učitaj još novosti