22. 07. 2023 - 20:50
Ronaldo zbog ove neopreznosti ostaje bez više od 100 miliona...
907
Shares
Ronaldo zbog ove neopreznosti ostaje bez više od 100 miliona dolara?

Ronaldo zbog ove neopreznosti ostaje bez više od 100 miliona dolara?

22. 07. 2023 - 20:50
0
Shares

Saudijski Al Nassr je prošlog ponedjeljka igrao prijateljsku utakmicu s Celtom i doživio debakl 5:0. Cristiano Ronaldo je igrao u prvom poluvremenu i izašao iz igre pa je svih pet golova Španaca u drugom poluvremenu gledao s tribina. No, Portugalac bi mogao imati puno veće probleme od poraza u prijateljskoj utakmici.

Pedantni fanovi na društvenim mrežama su pregledavajući fotografije s utakmice uočili da je Ronaldo ispod štucni nosio Adidasove kostobrane. Ne bi to bio preveliki problem da Ronaldo nije s Nikeom potpisao 170 milijuna dolara vrijedan desetogodišnji ugovor.

Adidas nije tehnički sponzor Al Nassra, nego arapska tvrtka Duneus pa nije najjasnije zašto je Ronaldo nosio kostobrane najvećeg Nikeova rivala. Ronaldo inače nosi personalizirane kostobrane na kojima je ili njegova ili fotografija njegove obitelji i ne zna se zašto se ovaj put odlučio za Adidasove.

Nike se nije još službeno oglasio o ovom događaju iako nije nemoguće da u ugovoru Ronaldo ima penale ako se u javnosti pojavi u opremi drugih proizvođača. Ipak je teško vjerovati da bi Nike zbog ovoga raskinuo ugovor s Portugalcem, osobito nakon što je objavljeno da će Nike biti novi tehnički sponzor Al Nassra, prenosi N1 Sport.

Učitaj još novosti