07. 06. 2023 - 13:17
SAMO U ITALIJI Osvojio titulu pa mu huligani vratili ukradene...
907
Shares
SAMO U ITALIJI Osvojio titulu pa mu huligani vratili ukradene dijelove auta

SAMO U ITALIJI Osvojio titulu pa mu huligani vratili ukradene dijelove auta

07. 06. 2023 - 13:17
0
Shares

Navijači Napolija "nagradili" su svog trenera Luciana Spallettija tako što su mu vratili ukradene dijelove automobila koje su oduzeli 2021. godine.

Spalletti je napravio senzacionalan uspjeh s Napolijem ove sezone i osvojio je treću titulu prvaka Italije u historiji ovog kluba. Stoga, odlučio se povući na kraju sezone, a u međuvremenu navijači su ga zavoljeli pa su mu priredili svečani oproštaj.

No, nismo vidjeli očekivane scene za jedan oproštaj, već nešto potpuno nevjerovatno i nezabilježeno u elitnom svjetskom nogometu. Dobio je "poklon" za osvajanje titule.

U pitanju su dijelovi automobila koje su mu upravo navijači Napolija ukrali 2021. godine kada su protestovali protiv Spallettija. U međuvremenu, iskusni trener dobio je njihovu podršku i osvojio je titulu prvaka.

screenshot-12

Tako je na oproštaju u sali za konferencije dobio natrag volan, ali i nekoliko CD-ova koje su mu otuđili. U međuvremenu su mu obećali vratiti ih nakon što ode iz Napulja.

Riječ je o vozilu Fiat Panda, koji je bio na meti Napolijevih vandala iz 2021. godine. Nakon što je stvari dobio natrag, Spalletti je prasnuo u smijeh i ova simpatična situacija će mu zauvijek ostati u sjećanju.

Učitaj još novosti