06. 06. 2023 - 16:30
Kreativac Milana dogovorio transfer: Odlazi u jedan od...
907
Shares
Kreativac Milana dogovorio transfer: Odlazi u jedan od najboljih klubova

Kreativac Milana dogovorio transfer: Odlazi u jedan od najboljih klubova

06. 06. 2023 - 16:30
0
Shares

Desetka Milana i najvažniji igrač u izgradnji napada Rossonera Brahim Diaz nakon tri godine vraća se u Real Madrid nakon iznenađujuće odluke koju su donijeli u Kraljevskom klubu.

Godinama već za Brahima Diaza nema mjesta na Santiago Bernabeuu. Na posudbi u Milanu nalazi se već tri godine i tu se ustalio te etabilirao u vrlo važnog igrača. No, iz godine u godinu, Real ga je vraćao na posudbe na San Siro i činilo se da nikada neće dobiti šansu u Realu.

No, to se preko noći promijenilo. Naime, Real Madrid je odlučio povući Diaza s posudbe i ne prodati ga Milanu trajno, prenosi Fabrizio Romano.

Italijanski mediji o tome već neko vrijeme pišu, a koji bi razlog mogao biti, odnosno šta je navelo čelnike Reala da promijene poglede na ovog mladog igrača, nije jasno. Moguće da su razlog brojni odlasci, pošto su klub napustili Karim Benzema, Eden Hazard, Mariano Diaz, Marco Asensio i još nekolicina igrača.

Diaz (23) u Milan je stigao 2020. godine kao prekobrojan igrač u Realu. Korak po korak, etabilirao se u ključnog playmakera Milana, ali u Madridu su uporno ga puštali na posudbe. Milan se nadao da će se to nastaviti, ali ih je poruka iz Reala iznenadila - Diaz će igrati važnu ulogu u Kraljevskom klubu naredne sezone.

Čak će dobiti i novi ugovor. Kako prenosi Fabrizio Romano, ubrzo će biti potpisan novi dugogodišnji ugovor do 2027. godine.

Učitaj još novosti