06. 06. 2023 - 16:05
N'Golo Kante je tražena zvijer: Nevjerovatno je koliku platu...
907
Shares
N'Golo Kante je tražena zvijer: Nevjerovatno je koliku platu mu nude!

N'Golo Kante je tražena zvijer: Nevjerovatno je koliku platu mu nude!

06. 06. 2023 - 16:05
0
Shares

Chelseajev veznjak N'Golo Kante (32) blizu je prelaska u Saudijsku Arabiju gdje bi mogao postati saigrač Cristiana Ronalda.

Naime, francuski reprezentativac koji je osvojio Svjetsko prvenstvo bliži se kraju svog ugovora na Stamford Bridgeu i spreman je da ovo ljeto postane slobodan igrač. Novi uslovi u zapadnom Londonu za 32-godišnjaka bili su na stolu u jednom trenutku, ali nikakav dogovor nije postignut.

Fabrizio Romano sada tvrdi da su dužnosnici s Bliskog istoka otputovali u Englesku na razgovore s Kanteom. Rečeno je da ima ponudu na stolu koja bi mogla biti vrijedna čak 100 miliona eura kada se dodaju prava na fotografije i komercijalni poslovi.

Al-Nassr, koji trenutno ima u svojim redovima petostrukog osvajača Zlatne lopte Ronalda, zainteresovan je za Kantea zajedno prvakom Saudijske Arabije Al-Ittihadom, koji je također blizu potpisa ugovora s bivšim Realovim napadačem Karimom Benzemom.

Kante je prešao u Chelsea iz Leicestera 2016. godine i za klub je odigrao 269 nastupa, usput osvajajući trofeje u Premiershipu, Ligi prvaka, Evropskoj ligi, Superkupu, Svjetskom klupskom prvenstvu i FA Cupu.

Učitaj još novosti