02. 06. 2023 - 23:22
Sergio Ramos odlazi iz PSG-a!
907
Shares
Sergio Ramos odlazi iz PSG-a!

Sergio Ramos odlazi iz PSG-a!

02. 06. 2023 - 23:22
0
Shares

Sergio Ramos (37) napušta PSG. Španjolski branič potvrdio je da odlazi nakon što je dvije godine igrao u Parizu, a od njega se na društvenim mrežama oprostio i PSG. "Sutra će za mene biti poseban dan - oprostit ću se s još jednom fazom života, s PSG-om.

Ne znam koliko mjesta možeš smatrati domom, ali bez sumnje su PSG, njegovi navijači i Pariz jedno od njih. Hvala vam na dvije lijepe godine tijekom kojih sam u svim natjecanjima mogao dati sve od sebe. Čekaju me novi izazovi, nosit ću nove boje", napisao je Ramos i tako najavio odlazak u novi klub, što također znači da ne ide u mirovinu.

"PSG je sretan što je mogao gledati Sergija Ramosa kako brani njegove boje s takvom požrtvovnošću. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", objavio je novi-stari francuski prvak na Twitteru. PSG u subotu u 21 sat na domaćem terenu igra protiv Clermonta u posljednjem, 38. kolu Ligue 1.

Ramos ide u Saudijsku Arabiju?
Ramos je karijeru započeo u Sevilli pa 2005. godine otišao u Real Madrid. U španjolskom velikanu proveo je 16 godina i postao legenda kluba, koji je napustio 2021. kao slobodan igrač, potpisavši ugovor za PSG. U pariškom klubu upisao je 57 nastupa, postigavši pet i asistiravši za jedan gol, prenosi Index.hr.

Posljednjih tjedana pojavile su se glasine kako će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, ali ne u Al-Nassru, gdje igra Cristiano Ronaldo, već u Al-Hilalu. As je bio objavio da je prva ponuda Ramosu bila ugovor na dvije godine i 30 milijuna eura neto po sezoni, ali da ga je Al-Hilal spreman platiti i 50 milijuna eura godišnje.

Učitaj još novosti