31. 05. 2023 - 07:43
XAVI OTVORIO DUŠU O ŠKAKLJIVIM ODNOSIMA S KAPITENIMA: Zbog...
907
Shares
XAVI OTVORIO DUŠU O ŠKAKLJIVIM ODNOSIMA S KAPITENIMA: Zbog Piquea nisam mogao spavati

PRIMERA

XAVI OTVORIO DUŠU O ŠKAKLJIVIM ODNOSIMA S KAPITENIMA: Zbog Piquea nisam mogao spavati

31. 05. 2023 - 07:43
0
Shares

Barcelonin trener Xavi osvrnuo se na škakljiv odnos s igračima u katalonskom klubu te progovorio o mogućem povratku Lionela Messija na Camp Nou.

Podsjetio se na probleme koje je imao s najiskusnijim igračima i kapitenima u ekipi, a jedan od njih je Gerard Pique koji se čak u oprostio od nogometa.

"Najgore mi je bilo kad sam morao reći Pique da ne računam na njega, odnosno da će morati igrati manje. Veoma teška situacija. Bilo mi je teško zaspati nakon toga jer smo puno toga prošli zajedno", rekao je Xavi u razgovoru za TV3.

Legendarni nogometaš i već sada uspješan trener je istakao kako je bila situacija i s Jordijem Albom.

"Imam osjećaj da nam se pokvario prijateljski odnos, ali morate dati prednost ekipi. Jordi se naljutio i ja ga razumijem. Kasnije je došlo do grupnog razgovora i rekao nam je da će biti fokusiran 100 posto. Tako je i bilo", dodao je Xavi.

Glavna tema predstojećeg ljeta bit će Lionel Messi kojem za mjesec dana završava ugovor s PSG-om te bira između Saudijske Arabije i upravo Barcelone.

"Sve ovisi o njemu. Ukoliko želi doći u Barcelonu, napravit ćemo sve da dođe. Puno bi nam pomogao njegov dolazak. I nogometno i ekonomski. Navijači žele da se vrati i skandiraju njegovo ime. Sad je sve na njemu", poručio je Xavi.

Podsjetimo, Barcelona do kraja prvenstva ima da odigra još jedno kolo, a Barcelona će u nedjelju gostovati ekipi Celte.

Učitaj još novosti