30. 05. 2023 - 21:16
OVO NI U SNU NISMO OČEKIVALI: Odbio je Realovu ponudu, a sada...
907
Shares
OVO NI U SNU NISMO OČEKIVALI: Odbio je Realovu ponudu, a sada bi mogao potpuno iznenaditi izborom novog kluba

ASENSIO SELI NA OTOK?

OVO NI U SNU NISMO OČEKIVALI: Odbio je Realovu ponudu, a sada bi mogao potpuno iznenaditi izborom novog kluba

30. 05. 2023 - 21:16
0
Shares

Marco Asensio (27) ne želi produžiti ugovor s Real Madridom i ovog će ljeta potpisati za novi klub. Klub je želio da ostane, ponudio mu je produljenje, no Asensio je odbio. Španjolac smatra da je zaslužio istaknutiju ulogu u ekipi i nije želio potpisati, tako da će od konca lipnja biti slobodan igrač.

Asensija najkonkretnije želi Aston Villa i njezin španjolski menadžer Unai Emery, što bi moglo nagnati ofenzivca da iznenadi odlukom. Fabrizio Romano piše da je Aston Villa poslala Asensiju početnu ponudu prošloga tjedna te da pregovori traju danima. Još nema nikakve odluke jer Asensio čeka ponude drugih klubova. U utrci je i PSG, ali i neki talijanski klubovi, dodaje Romano. 

Asensio je na Santiagu Bernabeuu već sedam godina otkako je 2014. došao iz Mallorce. Ove je sezone odigrao 50 utakmica za Real Madrid, postigao 12 golova i upisao osam asistencija. Osvojio je 17 velikih trofeja tijekom sedam godina u klubu: tri Lige prvaka, tri naslova La Lige, četiri Svjetska klupska prvenstva, tri europska Superkupa, tri španjolska Superkupa i jedan Kup kralja.

Učitaj još novosti