30. 05. 2023 - 20:03
NAVIJAČI SILNO RAZOČARANI! Otkriveno ime prvog Realovog...
907
Shares
NAVIJAČI SILNO RAZOČARANI! Otkriveno ime prvog Realovog pojačanja, a to nije Jude Bellingham - mnogo je ispod njega

JOSELU NAVODNO VRLO BLIZU DOLASKA

NAVIJAČI SILNO RAZOČARANI! Otkriveno ime prvog Realovog pojačanja, a to nije Jude Bellingham - mnogo je ispod njega

30. 05. 2023 - 20:03
0
Shares

Real Madrid jako je blizu dovođenja novog napadača. Riječ je o 33-godišnjem centarforu Espanyola Joseluu. On bi trebao stići na posudbu, piše Marca, a Real će samo preuzeti obavezu isplate njegove plate. Postoji i mogućnost da će nakon posudbe ostati igrač Reala. Aktivirat ćenavodno klauzulu u ugovoru koja mu omogućuje da ode ako klub ispadne u nižu ligu, što će se na kraju sezone i dogoditi.

Riječ je o iskusnom napadaču koji je prije 12 godina igrao za Real Madrid, odnosno njegovu drugu momčad Castillu. Nakon toga promijenio je brojne klubove, igrao je za Hoffenheim, Eintracht Frankfurt, Hannover, Stoke City, Deportivo, Newcastle, Alaves, da bi prošlog ljeta stigao u Espanyol.

Ove je sezone bio u fantastičnoj formi. Zabio je 17 golova u svim natjecanjima te je kolo prije kraja treći strijelac prvenstva, odmah iza Lewandowskog i Benzeme. Real želi što prije iskoristiti priliku da dovede takvog igrača za gotovo nikakav novac, pogotovo jer će na ljeto sigurno otići Mariano Diaz, a gotovo sigurno i Marco Asensio. 

Inače, navijači su ostali razočarani jer su očekivali da im se saopšti ime prvog pojačanja, a svi su bili uvjereni da je to Jude Bellingham. Čini se da će na sjajnog Engleza morati još malo pričekati.

Učitaj još novosti