30. 05. 2023 - 11:34
Mediji tvrde: Livaković odbio Turke zbog ponude Španaca!
907
Shares
Mediji tvrde: Livaković odbio Turke zbog ponude Španaca!

Mediji tvrde: Livaković odbio Turke zbog ponude Španaca!

30. 05. 2023 - 11:34
0
Shares

Nastavlja se saga oko transfera Dominika Livakovića. Golman Vatrenih je prema svemu na izlaznim vratima Maksimira, a to je praktički "potvrdio'" i sam Igor Bišćan, koji ga je izvadio prije kraja utakmice protiv Gorice.

Je li se Livaković u nedjelju zaista oprostio od maksimirske publike ili nije, pitanje je na koje ćemo dobiti odgovor vrlo brzo. Možda i već nakon kraja Lige nacija.

Prije nekoliko dana predsjednik Fenerbahčea Ali Koç za turske je medije potvrdio da je načelno dogovorio dolazak Livakovića, ali i dodao da ako to propadne, ide po Szczesnyja.

Izgleda da bi stvarno mogao poslati avion u Torino jer Marca tvrdi da je Livaković odbio Turke i blizu je Villarreala.

Livaković je još u nedjelju pred medijima jasno rekao da je i ostanak na Maksimiru moguća opcija, ali da ništa nije dogovorio s nekim od klubova.

Marca piše da su čelnici Villarreala poslali ponudu Dinamu od sedam miliona eura, tri manje nego što Modri traže. Livaković navodno nema ništa protiv odlaska u jednu od najboljih liga svijeta, gdje bi bio prvi golman kluba.

Girone Gazzaniga navodno se nameće kao alternativa ako se ne dovede Livaković, a on danas brani u Gironi. No golman Vatrenih puno je veće ime i taj bi transfer sigurno razveselio navijače kluba.

 

Gol.hr

Učitaj još novosti