25. 05. 2023 - 08:44
Džeko objavio sliku s trofejem, navijači mu oprostili...
907
Shares
Džeko objavio sliku s trofejem, navijači mu oprostili kolosalan promašaj: Pogodit ćeš u Istanbulu

Džeko objavio sliku s trofejem, navijači mu oprostili kolosalan promašaj: Pogodit ćeš u Istanbulu

25. 05. 2023 - 08:44
0
Shares

Edin Džeko je sinoć stigao do desetog trofeja u karijeri nakon što je s Interom odbranio titulu osvajača Kupa Italije.

Inter je nakon preokreta pobijedio Fiorentinu rezultatom 2:1 zahvaljujući dva pogotka Lautara Martineza, a Džeko je susret počeo u prvoj postavi i igrao je do 58. minute kada ga je zamijenio Romelu Lukaku.

Nakon utakmice Džeko je na Instagramu objavio fotografiju sa osvojenim trofejem uz poruku "druga uzastopna pobjeda", nakon čega je dobio stotine komentara navijača Intera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edin Dzeko (@edindzeko)

"Bravo, labude", "Sljedeći je trofej Lige prvaka", "Ti si kao vino", neki su od pohvala koje je Džeko dobio, a "Veliki Edin" je u komentarima napisao i nekadašnji ljubimac navijača Intera Nicola Ventola.

Džeko je pri vodstvu Fiorentine rezultatom 1:0 u 25. minuti promašio kolosalnu priliku kada ga je Lautaru uposlio, ali je Edin šutirao preko gola. Taj promašaj navijači Intera mu nisu zamjerili.

"Nema veze, pogodit ćeš u Istanbulu", "Bravo Edine, namjerno si promašio gol i sačuvao ga za Istanbul", "Odložio si gol za Istanbul, zar ne?", "Molim te osvoji Ligu prvaka, samo da vidim Guardiolino lice nakon utakmice", poručili su mu navijači Intera.

Zanimljivo, javio mu se i jedan veoma razočarani navijač Rome.

"Morao si doći u Inter da osvojiš trofej na Olimpicu", poručio mu je nakon čega su ga u komentarima napali navijači Intera i stali u odbranu Edina.

Učitaj još novosti