24. 05. 2023 - 12:04
Turci otkrili financijske detalje Petkovićevog transfera:...
907
Shares
Turci otkrili financijske detalje Petkovićevog transfera:

Turci otkrili financijske detalje Petkovićevog transfera: "Nedostaje još samo jedno"

24. 05. 2023 - 12:04
0
Shares

Turski Fotomaç danas se bavi transferom Brune Petkovića (28) iz Dinama u Trabzonspor Nenada Bjelice. "Trabzonspor završio Petkovića", stoji u naslovu turskog medija. Potom se nastavlja: "Trabzonspor je počeo oblikovati svoj napad za sljedeću sezonu. Na Bjeličin zahtjev klub je pojačao pregovore za Brunu Petkovića i dogovor između igrača i kluba je postignut."

Turci navode kako sada Trabzonspor mora postići dogovor s Dinamom jer je razlika u potražnji od 2.5 milijuna eura. Ipak, na popisu Nenada Bjelice pojavio se i Mbaye Diagne, 31-godišnji senegalski napadač iz turskog Karagumruka. Ipak, Fotomaç ističe kako je Bjelica predstavio svoj popis želja upravi te da mu je najvažnije osvježiti poziciju napadača.

Petković je prioritet Nenada Bjelice
"Nenad Bjelica je rekao kako u svojoj momčadi svakako želi bivšeg učenika Brunu Petkovića. Predsjednik Trabzonspora Ertuğrul Doğan i menadžeri odmah su sjeli sa zagrebačkim Dinamom u pregovore. Petković je izjavio kako je spreman za novi izazov, što je i prenio upravi zagrebačkog kluba", pišu Turci pa zaključuju:

"Zvijezda Dinama ima još godinu dana ugovora s klubom. Dinamo traži četiri milijuna eura, a ponuda Trabzonspora je 1.5 milijuna eura." Petković ima 28 godina i za Dinamo je ugovorom vezan do ljeta 2024. Tad bi mu zagrebački klub, ako ga misli zadržati, trebao ponuditi najveći ugovor u povijesti. Ove je sezone odigrao 41 utakmicu u svim natjecanjima, zabio je 14 golova i namjestio devet,prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti