15. 05. 2023 - 14:34
Trener Hajdukovih juniora nakon drame s Dinamom: Kad si...
907
Shares
Trener Hajdukovih juniora nakon drame s Dinamom: Kad si pošten, onda ti nogomet vrati!

Trener Hajdukovih juniora nakon drame s Dinamom: Kad si pošten, onda ti nogomet vrati!

15. 05. 2023 - 14:34
0
Shares

Juniori Hajduka i Dinama odigrali su sadržajan derbi u 27. kolu Prve NL na pomoćnom stadionu Poljuda, a utakmica je završila rezultatom 1:1 nakon dramatične završnice i pogotka domaćina u sudačkoj nadoknadi. Prije početka susret se opisivao kao možda i presudan u borbi za titulu, a ako je tako, onda je korak bliže njoj Hajduk koji uz utakmicu manje ima i dva boda manje od Dinama, dakle sve u svojim rukama.

''Da mi je prije utakmice netko ponudio 1:1, ne bih bio zadovoljan, ali kada zabiješ za izjednačenje u zadnjoj minuti, druga je priča. Ekipa je pokazala karakter i želju. Ostala je otvorena utrka za naslov. Četiri su utakmice do kraja i moramo ih dobiti sve'', nakon utakmice je rekao trener Hajduka Marijan Budimir, a potom je dodao:


''Mislili smo da će igrati Rukavina. Ali, nije pa nam je probleme radio Vrbančić. Na poluvremenu smo odlučili promijeniti sustav u 4-1-4-1 i kontrolirali smo utakmicu. Iza primljenog gola smo pritisnuli, nakon crvenog kartona krenuli do kraja. Da smo zabili pet minuta ranije do kraja bi dobili utakmicu. Među nama vlada zajedništvo na svakom treningu, na svakoj utakmici. Kad si pošten, onda ti nogomet vrati.'' prenosi Index.hr.

Učitaj još novosti