13. 05. 2023 - 08:36
BAREM NEKE KORISTI Barcelona će zaraditi na svom bivšem igraču...
907
Shares
BAREM NEKE KORISTI Barcelona će zaraditi na svom bivšem igraču kojem nije dala priliku

BAREM NEKE KORISTI Barcelona će zaraditi na svom bivšem igraču kojem nije dala priliku

13. 05. 2023 - 08:36
0
Shares

Francuski stoper Jean-Clair Todibo uskoro bi Nicu mogao zamijeniti drugom sredinom. Niz engleskih prvoligaša pozorno prati igre 23-godišnjeg braniča koji se u prethodne dvije sezone prometnuo u jednog od najboljih defenzivaca elitnog ranga francuskog nogometa.

Za njegove usluge trenutno najviše interesa iskazuju Newcastle, Manchester United i Liverpool. Transfermarkt Todiba procjenjuje na 30 miliona eura, ali budući da ga ugovor s Nicom veže još četiri godine, ko god ga želi dovesti, morat će Francuzima platiti petnaestak miliona eura više. 

Todibo je u Nicu stigao preklani iz Barcelone koja bi mogla osjetno profitirati njegovom prodajom jer su Katalonci zadržali pravo na 20 posto budućeg transfera. Podsjetimo, Barcelona ga je dovela kao 19-godišnjaka iz Toulousea.

Za Blaugranu je prikupio svega pet nastupa i odlazio je na posudbe u Benficu, Schalke i napokon Nicu koja ga je nakon posudbe otkupila za svega osam miliona eura, što se pokazalo kao vrhunska investicija jer je Todibo već tada vrijedio više.

 

Index.hr

Učitaj još novosti