04. 04. 2023 - 16:33
Perez je uletio u svlačionicu i poručio Benzemi: "Karime, ako...
907
Shares
Perez je uletio u svlačionicu i poručio Benzemi:

Perez je uletio u svlačionicu i poručio Benzemi: "Karime, ako ovako nastaviš..."

04. 04. 2023 - 16:33
0
Shares

Real Madrid se brzo oporavio nakon poraza u El Clasicu od Barcelone (2:1), a to su potvrdili i u nedjelju savladavši Valladolid u 27. kolu La Lige sa ubjedljivih 6:0.

Prvo ime susreta bio je sjajni Karim Benzema koji je postigao hat-trick.

Ubjedljiva igra raduje navijače Reala, ali i forma Karima Benzeme koji je stigao do 14. prvenstvenog gola u tekućoj sezoni.

Kraljevski klub očekuje i dvomeč četvrtine finala Lige prvaka protiv poljuljanog Chleseaja.

Naravno, gledajući formu i sva dešavanja Real je u tom dvomeču favorit, ali opet su na oprezu.

Nakon utakmice protiv Valladolila u svlačionicu je ušao prvi čovjek kluba Florentino Perez i obratio se sjajnom Benzemi.

"Karime, ozbiljan sam..., ako ovako nastaviš igrati kao u nedjelju ne treba da brinemo. Idemo uzeti novi trofej u Ligi prvaka", poručio je Perez pred punom svlačionicom.

Naravno, riječi prvog čovjeka kluba sigurno su godile Benzemi, a da li Real i ove sezone može do kraja u Ligi prvaka saznat ćemo u naredna dva mjeseca.

U prvenstvu Barcelona ima velikih 12 bodova prednosti 11 kola prije kraja, ali sigurno da se u Realu neće tek tako oprostiti i od titule.

U narednom kolu Real dočekuje tim Villareala. Još jedna nezgodna utakmica, ali nema sumnjeda je "šestica" protiv Valladolila napunila samopouzdanjem cijelu ekipu.

Duel Reala i Villareala na rasporedu je u subotu 8. aprila.

Učitaj još novosti