03. 04. 2023 - 22:10
Fanovi o izjavi igrača Arsenala: "Ne mogu vjerovati. Dajte mu...
907
Shares
Fanovi o izjavi igrača Arsenala:

Fanovi o izjavi igrača Arsenala: "Ne mogu vjerovati. Dajte mu doživotni ugovor!"

03. 04. 2023 - 22:10
0
Shares

Desni bočni igrač Arsenala Ben White (25) oduševio je navijače izjavom nakon subotnje pobjede protiv Leedsa (4:1) u 29. kolu Premier lige. Manchester City je u ranijem terminu istim rezultatom pobijedio Liverpool, što znači da je Arsenal slavljem nad Leedsom ubrzo vratio osam bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja u borbi za naslov.

Kada su Whitea pitali što misli o tome, odnosno o Manchester Cityju, rekao je: "Ne pratim nogomet, bio sam fokusiran samo na današnju utakmicu. Puno se toga govori, no mi idemo korak po korak. Ne znam što je ispravno, a što pogrešno, nikad nisam bio u ovoj poziciji (borbe za titulu, op. a.). Radimo u tišini, s glavama prema dolje."

Arsenal ga platio 58 milijuna eura
Navijači su oduševljeni dijelom izjave u kojem White priznaje kako ne prati nogomet iako je profesionalni nogometaš. "O moj Bože, nema šanse da je to rekao. On je nogometaš i ne prati nogomet! Dajte mu doživotni ugovor, nevjerojatan je", "Dajte mu novi ugovor" i "Zamisli da si tako dobar u sportu koji te ne zanima", samo su neki od komentara na Twitteru.

White je preko Southamptona, Newport Countyja, Peterborougha, Leedsa i Brightona došao u Arsenal 2021. godine za 58 milijuna eura. Potpisao je ugovor do 2026. godine, a ove sezone upisao je 37 nastupa u kojima je zabio dva i asistirao za tri pogotka Arsenala.

Učitaj još novosti