29. 03. 2023 - 21:41
Fati nije imao pojma šta mu otac sprema, sada je ljut i ima...
907
Shares
Fati nije imao pojma šta mu otac sprema, sada je ljut i ima samo jednu stvar na umu!

Fati nije imao pojma šta mu otac sprema, sada je ljut i ima samo jednu stvar na umu!

29. 03. 2023 - 21:41
0
Shares

Čudne stvari danas u se dogodile kada je riječ o Ansu Fatiju i Barceloni, a za sve je kriv niko drugi nego otac ovog mladog fudbalera.

Fati je jedan od fudablera koji ne igraju baš mnogo kod Xavija, a njegov otac Bori odlučio je javno progovoriti o tome.

Ipak, veliko je pitanje da li je on svom sinu pomogao ili samo odmogao zbog stvari koje je rekao u intervjuu za Cadenu COPE.

"Zašto mu Xavi ne da priliku? To je dobro pitanje. Ima će svoje razloge. Ansu se ne ljuti na Xavija, on mu je uvijek bio uzor. Ljut sam kao otac. Smeta mi što Ansu igra tako malo minuta.

Riječ je o Ansuu Fatiju, španskom reprezentativcu i dečku koji je izašao iz La Masije. Ansu je zaslužio mnogo više. Trebao bi igrati više minuta. Ne može biti da igra jednu ili dvije minute po utakmici.

Prije povrede tu su bili Luis Suarez, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann... I igrao je Ansu. Najviše me ljuti koliko malo vremena ima - 3 minute, 5 minuta, 10 minuta...", jadao se otac igrača Barcelone, pa nastavio:

"Rekao sam Ansuu da ako se situacija ne promijeni, najbolje bi bilo da promijeni klub. Ali rekao mi je da nisam u pravu. Ne želi potpisati ugovor s drugim klubom. Želim da bude dobro. Neću više doći na stadion, jako sam ljut.

Imao je ponuda prije godinu dana, ali ih nije htio ni saslušati. Mateu Alemany uvijek je iskren i govori nam da je Ansu Barcina ostavština. Ali mogu reći bilo šta kad uvijek dodaju da je to Xavijeva odluka."

Međutim priča tu nije završena, već je dobila i svoj nastavak, a podijelo ju je Hugo Cerezo.

Kako on tvrdi, Ansu Fati nije imao pojma o bilo čemu što radi njegov otac, te je u potpunom šoku jer je čuo šta se desilo.

On se jutros probudio i dočekale su ga poruke zbog izlaganja njegovog oca. Fati nije imao pojma o bilo čemu, te je mnogo ljut.

Navodno se očekuje da će ubrzo objaviti zvanično saopštenje za javnost u kojem će se distancirati od svega što je njegov otac rekao.

Učitaj još novosti