28. 03. 2023 - 18:39
RONALDO JE POKAZAO DOBRU STRANU Igrač Luksemburga je donio ovo...
907
Shares
RONALDO JE POKAZAO DOBRU STRANU Igrač Luksemburga je donio ovo i odlučio pokloniti njegovoj porodici, evo kakva je bila reakcija VIDEO

RONALDO JE POKAZAO DOBRU STRANU Igrač Luksemburga je donio ovo i odlučio pokloniti njegovoj porodici, evo kakva je bila reakcija VIDEO

28. 03. 2023 - 18:39
0
Shares

Portugal je u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na gostovanju deklasirao Luksemburg sa 6:0, a ponovo je u centru pažnje bio 38-godišnji Cristiano Ronaldo, čija popularnost nikako ne pada. Zanimljiva scena dešavala se nakon meča kada je fudbaler Luksemburga Gerson Rodriguez odlučio CR-u predstaviti svoj brend odjeće i poklonio mu je nekoliko proizvoda.

Cristiano Ronaldo je i s 38 godina velika svjetska zvijezda. Neuništivi Portugalac predvodi nacionalni tim u utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protiv Luksemburga je u nedjelju postigao dva pogotka u pobjedi od 6:0.

Interesantna situacija dešavala se u tunelu stadiona na kojem se utakmica igrala. Glavnu ulogu pored Ronalda imao je reprezentativac Luksemburga Gerson Rodriguez.

Ovaj 27-godišnji vezni fudbaler prišao je Cristianu s poklonom u tunelu. On je pokrenuo svoj brend odjeće 'Bogere' te je počastio CR-a i njegovu porodicu s nekoliko majica.

Mnogi umišljeni fudbaleri na Gersona vjerovatno ne bi ni obratili pažnju, ali Cristiano je sasvim druga priča i još je jednom pokazao o kakvom čovjeku se radi.


CR je uljudno saslušao reprezentativca Luksemburga, zahvalio mu se na poklonu i zatim se srdačno pozdravio s njim na odlasku iz tunela.

Ovo je samo još jedan znak da je Ronaldo zaista veliki čovjek. Dosta je onih koji 'manje' fudbalere ne vide pored sebe i koji bi hladnokrvno prošli.

Interesantno je svakako da Gerson Rodriguez trenutno kao i Cristiano Ronaldo nastupa u Saudijskoj Arabiji. On je član ekipe Al Wehda.

Gerson je još uvijek pod ugovorom s kijevskim Dinamom gdje je stigao 2019. godine, ali zbog kompletne situacije u Ukrajini išao je na brojne posudbe u prethodne tri godine.

Ranije je od poznatijih timova igrao za moldavski Sheriff Tiraspol, dok je za nacionalni tim odigrao 53 utakmice i postigao je 15 golova.

Fernandez je rođeni Portugalac i sigurno je imao veliku emociju nastupati protiv 'svoje' reprezentacije.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti