28. 03. 2023 - 15:15
BRAZILCU POTPUNO PAO MRAK NA OČI: Joana Sanz je sada napravila...
907
Shares
BRAZILCU POTPUNO PAO MRAK NA OČI: Joana Sanz je sada napravila ono što Dani Alves nije mogao ni zamisliti

SAMO NEKOLIKO DANA NAKON ŠTO GA JE OSTAVILA

BRAZILCU POTPUNO PAO MRAK NA OČI: Joana Sanz je sada napravila ono što Dani Alves nije mogao ni zamisliti

28. 03. 2023 - 15:15
0
Shares

Joana Sanz, dosadašnja supruga Danija Alvesa, je prije nekoliko dana objavila pismo na Instagramu u čijem sadržaju navodi da ostavlja najtrofejnijeg igrača u historiji i stavlja tačku na i njihovoj osmogodišnjoj vezi.

Alves je u zatvoru još od januara jer je optužen za seksualno zlostavaljanje u toaletu jednog od klubova u Barceloni i za sada nema naznaka kada bi mogao biti pušten na slobodu.

Manekenka sa Tenerifa je u pisamu navela da je prošla kroz uažasan period otkako se u javnosti pojavila inforamcija o silovanju. "Slomio me na hiljade komadića", navela je između ostalog.

Ipak, deset dana nakon raskida Sanz je napravila ono što Alves nije mogao ni zamisliti. Odlučila je da ga posjeti u zatvoru.

Uradila je to u društvu Brune Brasila, najboljeg prijatelja sada već bivšeg fudbalera brojnih evropskih velikana, prije svih Barceleone i Juventusa.

Španski novinari su ulovili atraktivnu briinetu kako ulazi, a zatim i napušta zatvor. Bila je maksimalno rezervisana i nije željela ništa reći medijima.

Nije odgovorila na pitanje da li je vidjela još uvijek formalnog muža ili da li planira vezi dati novu šansu. Međutim, paparazzi su iskopali određene detalje.

Naime, sastanak između Alvesa i Sanz je trajao oko 50 minuta, a Španjolka je u lice rekla Alvesu da ga ostavlja i da ne želi više ništa imati s njim.

Nekada odlični desni bek će u zatvoru biti sve dok se istraga ne okonča, a neke informacije govore da bi suđenje moglo početi tek za godinu i pol.

I dok Alvesu prijeti kazna do 12 godina zatvora, on je zajedno sa još nekim zatvorenicima pokrenuo posao iza rešeteka i praktično mu ništa ne fali.

Svi zatvorenici pa i njihove porodice koji žele Alvesov potpis na dresu mogu ga dobiti, a zauzvrat su dužni platiti novcem, cigaretama ili nekim drugim materijalnim sredstvima koja su dozvoljena u zatvoru.

Navodno posao koji je razvio Alves je počeo da cvijeta te se potražnja za njegovim potpisima u posljednje vrijeme učetvorostručila.

Ipak, bez obzira na sve, nema sumnje da bi Brazilac dao sve da može vratiti vrijeme nazad i izbrisati sada već za njega fatalni izlazak krajem 2022. godine.

Učitaj još novosti