27. 03. 2023 - 15:13
ZA USPJEŠAN POČETAK: Novi dresovi za KMF Rudar CF!
907
Shares
ZA USPJEŠAN POČETAK: Novi dresovi za KMF Rudar CF!

ZA USPJEŠAN POČETAK: Novi dresovi za KMF Rudar CF!

27. 03. 2023 - 15:13
0
Shares

Oni su mladi sportski kolektiv iz najmlađe opštine u Republici Srpskoj. Iako postoje tek dvije godine, u Klubu malog fudbala Rudar CF iz Stanara već bilježe dobre rezultate. Nakon dobrog starta, futsaleri već kuju ozbiljne planove za budućnost. Do novih uspjeha bi mogli u novim dresovima koje im je za uspješan početak poslala kompanija Mozzart.

Ovaj mladi tim čini oko 40 futsalera, mahom amatera kojima je članstvo u Rudaru hobi, a tu su iz ljubavi prema ovom sportu i radi promovisanja svoje opštine.

Za kratak period ostvarili su solidan uspjeh, a prošlu sezonu završili su na 5. mjestu Druge futsal lige Republike Srpske.

Želja im je da se iduće sezone u novim Mozzart dresovima plasiraju u Prvu ligu, ali i da omasove članstvo omladinskim pogonom. 

Posebno bi voljeli da u budućnosti dobiju svoju sportsku dvoranu u kojoj će trenirati prvi tim, ali i stasavati neki novi naraštaji uspješnih futsalera i fudbalera. Iz lokalne zajednice dobili su, kažu, najave da će im ispuniti želju u narednom periodu, što ih posebno raduje. 

Sve što rade u klubu, svjedoče, rade kako bi što bolje predstavili lokalnu zajednicu i stvorili što kvalitetniju bazu domaćih igrača, a za to ne moraju da brinu jer u Stanarima ima mnogo talentovanih mališana. 

Za sada im najveću podršku u radu pruža novoosnovana Opština Stanari. Tu je i poneki sponzor ili donator, a donacija opreme iz Mozzarta posebno ih je oduševila. 

-Posebno smo zahvalni na podršci kompaniji Mozzart. Dresovi koje smo dobili su veoma kvalitetni što nam mnogo znači zbog vrste sporta kojom se bavimo. Borba na terenu često je veoma žustra, pa se dešavalo da nam se prethodne garniture oštete, ali ove iz Mozzarta zaista su vrhunskog kvaliteta. Hvala im u ime našeg kluba-kaže Goran Baćić, predsjednik KMF Rudar CF, Stanari.

Učitaj još novosti