27. 03. 2023 - 14:56
NAKON TEŠKE NOĆI U BRATISLAVI: Jedan susret vratio osmijeh na...
907
Shares
NAKON TEŠKE NOĆI U BRATISLAVI: Jedan susret vratio osmijeh na lice Edina Džeke!

NAKON TEŠKE NOĆI U BRATISLAVI: Jedan susret vratio osmijeh na lice Edina Džeke!

27. 03. 2023 - 14:56
0
Shares

Edin Džeko zbog povrede leđa se nije naigrao protiv Islanda i Slovačke, a nakon teške noći u Bratislavi vratio se u najdraži zagrljaj gdje mu se vratio osmijeh na lice.

Iskusni bh. napadač stigao je pun entuzijazma i motivacije na okupljanje naše reprezentacije, ali jedna nezgodna povreda leđa sve je pokvarila.

Džeko je imao veliku želju da predvodi naš tim na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, no na kraju odigrao je tek 30-tak minuta u porazu od Slovačke.

Na zadnjem treningu pred Island doživio je povredu leđa, te je bio primoran da s klupe bodri saigrače i odgleda pobjedu nad Islandom (3:0).

Svi su se nadali da će biti u starnoj postavi protiv Slovačke, ali to se nažalost nije desilo i sinoć se najbolje vidjelo šta znači Džekin izostanak za našu selekciju.

Džeko je igrao u drugom poluvremenu, no nije uspio pomoći našem timu da se vrati u meč. Dosta loša taktika i igra koštali su nas sinoć, a nažalost ni ulazak Dijamanta nije ništa promijenio.

Nakon poraza u Bratislavi naši igrači već danas su se vratili u klubove jer ih za vikend očekuju novi izazovi.

Džeko se vratio u Milano u zagrljaj svoje porodice, a susret sa suprugom i djecom vratio je osmijeh na njegovo lice.

To se posebno odnosi na najmlađu kćerku Hanu, a sjajan video na Instagramu objavila je danas njegova supruga Amra.

Džeko će sigurno odraditi detaljne preglede i u Milanu, te se nada da će biti spreman za vikend kada Inter očekuje okršaj protiv Fiorentine.

Što se tiče bh. reprezentacije novi susreti očekuju nas u junu. Prvo 17. juna gostujemo Portugalu, a tri dana kasnije dočekujemo Luksemburg.

Učitaj još novosti