26. 03. 2023 - 10:19
MNOGI OSTALI ZATEČENI, NA ŠTA JE SPAO NAJTROFEJNIJI IGRAČ:...
907
Shares
MNOGI OSTALI ZATEČENI, NA ŠTA JE SPAO NAJTROFEJNIJI IGRAČ: Dani Alves u zatvoru dijeli autograme u zamjenu OVO?

SLAVNI BRAZILAC U PROBLEMIMA

MNOGI OSTALI ZATEČENI, NA ŠTA JE SPAO NAJTROFEJNIJI IGRAČ: Dani Alves u zatvoru dijeli autograme u zamjenu OVO?

26. 03. 2023 - 10:19
0
Shares

Dani Alves (39) nalazi se u pritvoru zbog optužbe za silo.v.an.je 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu u Barceloni. El Caso tvrdi kako je slavni brazilski nogometaš uključen u švercanje cigareta i ostalih potrepština, a do kojih u saradnji s drugim zatvorenikom dolazi tako što daje autograme.

Španski medij navodi kako jedan zatvorenik, koji ima pristup svim odjeljcima zatvora u Barceloni, sakuplja dresove katalonskog kluba koje mu daju ostali zatvorenici, a koji su ih dobili od članova porodice.

Posrednik ih potom donosi Alvesu kako bi ih potpisao kao najtrofejniji igrač ikad, nakon čega se vraćaju zatvorenicima. Posrednik za svoj posao dobije uglavnom cigarete, navodi El Caso.

Španska televizija Cuatro objavila je kako je Alves odbijao jesti kada je saznao da ga je supruga Joana Sanz ostavila. Alves je, među ostalim, bivši igrač Seville, Barcelone, Juventusa i PSG-a.

Tijekom igračke karijere osvojio je ukupno rekordna 43 trofeja s klubovima i reprezentacijom Brazila, za koju je upisao 126 nastupa i osam pogodaka.

Učitaj još novosti