25. 03. 2023 - 20:53
Srpski igrač (25) srušio se na terenu: Igrači plakali dok su...
907
Shares
Srpski igrač (25) srušio se na terenu: Igrači plakali dok su ga ljekari oživljavali

Srpski igrač (25) srušio se na terenu: Igrači plakali dok su ga ljekari oživljavali

25. 03. 2023 - 20:53
0
Shares

NAKON samo deset minuta igre došlo je do prekida utakmice Cordobe i Racing de Ferrola u trećem razredu španjolskog nogometa. Razlog prekida su zdravstveni problemi srpskog nogometaša Dragiše Gudelja (25), brata srpskog reprezentativca Nemanje, koji se srušio na travnjak i ostao bez svijesti, ali i bez pulsa.

Na stadionu je zavladao muk čim se srušio, igrači su se uhvatili za glavu, a liječnici su brzo uletjeli u teren. Odmah im je bilo jasno o čemu se radi te su krenuli s reanimacijom dok su Gudeljevi suigrači uplakani promatrali nemilu scenu. Ipak, nakon nekoliko trenutaka uspjeli su ga oživjeti te je odmah prevezen u obližnju bolnicu

Stabilno je i ostaje u bolnici

Kako javlja ABC Cordoba, Gudelj je sada stabilno i ostat će u bolnici na promatranju, razlog zbog koje se srušio zasad nije poznat. Utakmica je odgođena i gotovo sigurno neće biti nastavljena večeras.

Gudelj je karijeru počeo u mladim kategorijama NAC Brede jer je rođen u Nizozemskoj gdje je i odrastao, ali ima srpsko državljanstvo. Nakon toga je igrao za B momčad Ajaxa, švicarski Wohlen, portugalski Guimaraes te sada za Cordobu. Prema vokaciji je stoper, a može pokriti i poziciju lijevog beka te prema Transfermarktu trenutno vrijedi 300 hiljada eura.

 

Učitaj još novosti