24. 03. 2023 - 09:37
Viralna je izjava predsjednika Bayerna prije otkaza...
907
Shares
Viralna je izjava predsjednika Bayerna prije otkaza Nagelsmannu: Došla je prije nekoliko dana

Viralna je izjava predsjednika Bayerna prije otkaza Nagelsmannu: Došla je prije nekoliko dana

24. 03. 2023 - 09:37
0
Shares

Bayern je iznenađujuće dao otkaz Julianu Nagelsmannu, hvaljenom mladom (35) treneru. Mladi stručnjak preuzeo je Bayern prije prošle sezone od Hansija Flicka te u prvoj sezoni osvojio njemački naslov. Činilo se da ove sezone sigurno ide prema drugom, ali je onda od početka 2023. godine doživio veliki pad u Bundesligi. U zadnjih 10 prvenstvenih utakmica pobijedio je samo pet te prvo mjesto, koje je uvjerljivo držao, prepustio Borussiji Dortmund.

Bayern čeka derbi prvenstva upravo s tim rivalom, dok je u četvrtfinalu Lige prvaka izvukao najtežeg suparnika, Guardiolin Manchester City. Zato je vodstvo Bayerna na sastanku jučer odlučilo smijeniti Nagelsmanna. Zanimljivo, samo četiri dana prije nego što je smijenio Nagelsmanna, ovako je o njemu u intervjuu Kickeru govorio Bayernov predsjednik Herbert Hainer:

"Veliki napredak ekipe vidljiv je pod Nagelsmannom otkako ju je preuzeo prije godinu i po. Julian radi jako dobar posao. Sve špekulacije koje se objavljuju o njegovoj budućnosti su obični tračevi koji ne dolaze iz kluba, nego izvana."

Važno je naglasiti da između ovakvog hvaljenja Nagelsmanna i otkaza koji je dobio, Bayern nije izgubio nijednu utakmicu. Jasno je, dakle, zašto su ove riječi Bayernovog predsjednika, izgovorene neposredno prije tjeranja hvaljenog trenera, sada postale viralne. 

 

Index.hr

Učitaj još novosti