18. 03. 2023 - 16:42
VELIKI PREOKRET Optužila je mladu zvijezdu za napastvovanje,...
907
Shares
VELIKI PREOKRET Optužila je mladu zvijezdu za napastvovanje, prijavila za nasilje, a sada se udaje za njega

VELIKI PREOKRET Optužila je mladu zvijezdu za napastvovanje, prijavila za nasilje, a sada se udaje za njega

18. 03. 2023 - 16:42
0
Shares

Zbog nje je bio suspendovan, mjesecima ne igra nogomet i bio je na zalasku karijere sa samo 21 godinom, ali sada su opet zajedno. Osim toga, čekaju dijete i, ako ćemo vjerovati otočkim medijima, vjenčat će se.

Engleski napadač Mason Greenwood uhapšen je u januaru prošle godine nakon što ga je djevojka optužila da ju je tukao, a pritom i predstavila dokaze u vidu fotografija sa masnicama na tijelu.

Zbog optužbi za sil,ovanje, Greenwood je neko vrijeme bio u pritvoru, a Manchester United ga je bio primoran suspendovati.

Greenwood iako ima samo 21 godinu, bio je na pragu završetka karijere. No, nedavno je oslobođen i ima pravo na nastavak karijere. Navodno u Manchester Unitedu ostatak tima ne želi Greenwooda u svlačionici, pa se špekuliše da bi karijeru mogao da nastavi kao igrač nekog drugog tima.

Kako su nedavno prenijeli turski mediji, Fenerbahče je spreman dovesti Greenwooda, te mu tako pružiti šansu da igra i da oživi svoju karijeru.

Da se vratimo na privatni život mlade zvijezde. On je navodno slao prijetnje smrću tadašnjoj partnerici Harriet Robson, a sada se ispostavilo da je i dalje u kontaktu sa navodnom žrtvom i to intenzivnom.

The Sun je objavio da su on i Harriet viđeni zajedno u jednom luksuznom hotelu u centru Londona. Ona je trudna i čeka s njim dijete, a Mason je sretan i ponosan zbog činjenice da će postati otac.

I to, zapravo, nije sve. Navodno se ovaj mladi par namjerava vjenčati i prosto zaboraviti sve što se dešavalo proteklih godinu, godinu i pol dana.

Tako bi se život Engleza mogao okrenuti u potpunosti. Čini se da će najzad ponovo uživati u igranju nogometa, ali i da će opet biti sa svojom bivšom djevojkom s kojom je bio u ludoj ljubavi dok nisu počele da se dešavaju sve one ružne stvari, zbog kojih ga je i prijavila nadležnim organima.

Greenwood je odigrao 129 utakmica u dresu Manchester Uniteda u svim takmičenjima, te je postigao 35 golova i upisao 12 asistencija.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti