17. 03. 2023 - 17:08
Kladionice: City je i dalje favorit za osvajanje Lige prvaka....
907
Shares
Kladionice: City je i dalje favorit za osvajanje Lige prvaka. Milan veliki autsajder!

Kladionice: City je i dalje favorit za osvajanje Lige prvaka. Milan veliki autsajder!

17. 03. 2023 - 17:08
0
Shares

U Nyonu su danas izvučeni parovi četvrtfinala i polufinala Lige prvaka. Ždrijeb je već u četvrtfinalu spojio dva glavna favorita Manchester City i Bayern te velikane Real Madrid i Chelsea. Ta dva para spojena su i u polufinalu, što znači da će netko od preostala četiri kluba, a to su Inter, Benfica, Milan i Napoli, završiti u polufinalu.

Parovi četvrtfinala:
Manchester City - Bayern

Real Madrid - Chelsea

Inter - Benfica

Milan - Napoli

Parovi polufinala:
Milan/Napoli - Inter/Benfica

Real/Chelsea - Manchester City/Bayern

Što kažu kladionice?
Odmah nakon ždrijeba svoje su rekle i kladionice, koje su prilagodile tečajeve na osvajanje Lige prvaka u odnosu na period prije ždrijeba. Što se tiče šansi za osvajanje naslova, jedna stvar je ostala nepromijenjena - Manchester City je i dalje favorit.

Momčad Pepa Guardiole je prije ždrijeba imala 35% šanse da osvoji Ligu prvaka, a sada ima 29%. Drugi favorit je Napoli, kojem su šanse porasle s 11% na 23%. Treći je Bayern, koji je pao s 25% šansi na 19%.

Real Madrid je četvrti, a njemu su šanse pale s 13% na 10%. Benfici su se šanse udvostručile pa sada ima 6% šanse za osvajanje, Chelsea je pao s 8% na 6%, a Inter i Milan su narasli s 3% šansi na 5% odnosno 4%.

Učitaj još novosti