16. 03. 2023 - 08:34
NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Gavi BESPLATNO odlazi iz Barçe i...
907
Shares
NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Gavi BESPLATNO odlazi iz Barçe i postaje ‘temelj’ jednog od najvećih svjetskih klubova?

MOGAO BI PUT ANFIELDA

NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Gavi BESPLATNO odlazi iz Barçe i postaje ‘temelj’ jednog od najvećih svjetskih klubova?

16. 03. 2023 - 08:34
0
Shares

Problemi na Camp Nou se gomilaju iz dana u dan, a Times Sport došao je do interesantnih vijesti koje se tiču kadrovskih (ne)planskih poslova ‘Blaugrane’ za naredni period.

Kako je već svim poznato, ugovor koji Barcelona ima sa Gavijem je otkazan i mladi Španac zbog toga ostaje bez ugovora na kraju sezone iako je on okarakterisan kao ‘omladinski’.

Iako će se Barcelona žaliti na odluku suda u Španiji, za očekivati je da mladi Gavi doista postane slobodan igrač, a zbog finansijskih i pravnih problema, bude primoran otići iz Katalonije.

Tu se u priču uključuje Times Sport koji smo ranije pomenuli. Naime, ovaj britanski izvor doznaje kako sve pomno prati jedan od najvećih svjetskih klubova.

Naime, Liverpool će u slučaju da Španac postane dostupan bez odštete (a šansa za takvim epilogom je velika), svim silama krenuti u realizaciju posla sa perspektivnim veznjakom.

‘Redsima’ sve više izmiče Jude Bellingham koji gleda prema Real Madridu, pa se Gavi sve glasnije pominje kao novo lice projektovano za ‘temelj’ novog Liverpoola od naredne sezone.

Univerzalni veznjak je i u prošlosti bio usko povezivan sa engleskim gigantom, a priliku da se angažuje bez većih problema uslijed katastrofalne stiuacije na Camp Nou, sigurno neće propustiti.

Učitaj još novosti