13. 03. 2023 - 08:17
Objavljenje fotogafije novog dresa Reala, jedan detalj će...
907
Shares
Objavljenje fotogafije novog dresa Reala, jedan detalj će

Objavljenje fotogafije novog dresa Reala, jedan detalj će "izluditi" navijače!

13. 03. 2023 - 08:17
0
Shares

Novi dres Reala izgleda prekrasno ako je slutiti po prvim fotografijama koji već kruže interenetom i nema sumnje da će navijači biti oduševljenji.

Pripreme za novu sezonu su uveliko u toku. Špekuliše se o izlaznim i ulaznim transferima, ali i opremi, odnosno dresovima.

Društvenim mrežama je već počeo kružiti dres Los Blancosa za novu sezonu i mora se priznati da izgleda prelijepo.

Footy Headlines, poznati specijalizovani portal za dresove je objavio fotografije Realove domaće garniture.

Dresom u skladu sa nazivom dominira bijela boja, dok posebnu pažnju privlače zlatne linije na rukavima i na vratu.

U novoj sezoni više neće biti klasične polo kragne, što će posebno obradovati Tonija Kroosa pod uslovom da Nijemac ostane član Reala.

Njemački veznjak je ranije izjavio da mrzi igrati u dresu koji ima polo kragnu, ali da o tome ranije nikada nije pričao.

Poručio je da se to odnosi na sve dresove s takvim dizajnom bez obzira da li se radi o klubovima u kojima je igrao ili reprezentaciji Njemačke.

"Imamo kragnu na dresovima ponovo ove sezone. Polo kragne nisu za fudbalske dresovi. Svim dizajnerima tih dresova želim da kažem da je taj dizajn sr*nje. Dresovi s tim kragnama nisu dobri, neudobni su i ružno izgledaju", rekao je Kroos.

Iskusnom veznjaku ugovor sa Realom ističe na kraju sezone, još uvijek nema potvrde oko produženja saradnje, ali je izgledno da će Nijemac ostati u dresu Kraljeva.

Inače, kao model za promociju novog dresa poslužio je Vinicius što je jasan znak da Brazilac polako, ali sigurno postaje prva zvijezda ekipe.

Učitaj još novosti