12. 03. 2023 - 18:14
POTPUNO SU BIJESNI NA NJEGA! Van Dijk se našao na udaru...
907
Shares
POTPUNO SU BIJESNI NA NJEGA! Van Dijk se našao na udaru navijača zbog SRAMOTNE REAKCIJE u šokantnom porazu Liverpoola

PREMIERSHIP

POTPUNO SU BIJESNI NA NJEGA! Van Dijk se našao na udaru navijača zbog SRAMOTNE REAKCIJE u šokantnom porazu Liverpoola

12. 03. 2023 - 18:14
0
Shares

Liverpool je u subotu razočarao svoje navijače šokantnim porazom na gostovanju kod Bournemoutha (1:0) u susretu 27. kola Premier lige, a na velikom udaru kritika našao se Virgil van Dijk.

Jedan od najboljih stopera svijeta nije se proslavio svojom predstavom u ovoj utakmici, a navijači ‘Redsa‘ smatraju da je upravo on glavni krivac što je njihov klub u 28. minuti primio gol za 1:0.

Mnogi su uočili katastrofalnu reakciju Van Dijka u toj akciji. Naime, Nizozemac je prvo neuspješno pokušao zaustaviti Ouattaru, a kad je ofenzivac Bournemoutha krenuo u sprint, Van Dijk je odustao od trčanja za njim i nonšalantno se vraćao u zadnju liniju.

Na kraju ni Robertson nije uspio zaustaviti brzonogog reprezentativca Burkine Faso koji je poslao loptu u sredinu, a na nju je nabasao Biling i zakucao je u mrežu Alissona za 1:0 i veliko slavlje domaćina.

Od Van Dijka definitivno nismo naučili gledati tako loše reakcije, ali ono što je najviše zasmetalo navijačima Liverpoola je njegovo odustajanje od pokušaja da bar pokuša stići Ouattaru i blokirati njegov ubačaj.

Učitaj još novosti