12. 03. 2023 - 15:15
Široki Brijeg s igračem manje slavio u Posušju i vratio se na...
907
Shares
Široki Brijeg s igračem manje slavio u Posušju i vratio se na drugo mjesto na tabeli

Široki Brijeg s igračem manje slavio u Posušju i vratio se na drugo mjesto na tabeli

12. 03. 2023 - 15:15
0
Shares

Nogometaši Širokog Brijega pobijedili su na stadion Mokri Dolac u 22. kolu m:tel Premijer lige BiH ekipu Posušja rezultatom 1:0 te su se tako vratili na drugo mjesto prvenstvene tabele.

U prvom dijelu prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, a igrači oba tima imali su velikih problema s terenom i vjetrom.

Ipak, u 21. minuti gosti dolaze u vodstvo nakon sjajne akcije. Bio je to dupli pas Radića i Vukoje koji je na kraju pogodio mrežu Posušja za 0:1.

Nastavak prvog poluvremena protekao je u nervoznoj i žestokoj igri pa je pokazano nekoliko žutih kartona, a među njima i treneru Širokog Barbariću koji je protestvovao kod jednog auta za Posušje.

Nakon samo šest minuta igre u drugom poluvremenu, Široki je ostao s igračem manje jer je Knežević dobio drugi žuti karton. Drugu opomenu je dobio jer nije dozvolio da se na brzinu izvede slobodan udarac.

Posušje je očekivano krenulo ofanzivno do kraja utakmice kako bi stiglo barem do izjednačenja, ali su se gosti sjajno odbranili i došli do važna tri boda u hercegovačkom duelu.

Široki Brijeg se s današnjim trijumfom vratio na drugo mjesto Premijer lige BiH prestigavši Borac, dok je Posušje ostalo na sedmoj poziciji. Protivnici u narednom kolu znat će se nakon što se kompletiraju sve utakmice 22. kola.

Rezultat i strijelac:

Posušje - Široki Brijeg 0:1 (Vukoja 21')

Učitaj još novosti