11. 03. 2023 - 15:02
EVROLIGAŠ ONESVIJESTIO NAVIJAČICU, NAPUCAO JE LOPTOM DIREKT U...
907
Shares
EVROLIGAŠ ONESVIJESTIO NAVIJAČICU, NAPUCAO JE LOPTOM DIREKT U GLAVU: Ljekari morali da reaguju, meč je zaustavljen! (VIDEO)

EVROLIGAŠ ONESVIJESTIO NAVIJAČICU, NAPUCAO JE LOPTOM DIREKT U GLAVU: Ljekari morali da reaguju, meč je zaustavljen! (VIDEO)

11. 03. 2023 - 15:02
0
Shares

Alesandro Pajola je iz nehata povredio navijačicu koja je sjedila odmah pored terena!

Virtus je na gostovanju savladao Albu u Evroligi96:74 posle sjajne partije Miloša Teodosića i tako je tim iz Bolonje ostao u igri za plasman u najboljih osam u Evroligi. Ipak na tom meču je viđena i jedna neprijatnost kada su lekarske ekipe morale da intervenišu! 

Italijanski plejmejker Alesandro Pajola je nogom slučajno napucao loptu pravu u glavu jednoj navijačici koja je sjedila odmah pored terena, a iznenađena žena je ostala zakratko u nesvijesti poslije ovog udara! Utakmica je odmah prekinuta na kratko, a Italijan je prišao da vidi kako je nesrećna navijačica i izvinio joj se. 

Pajola je ovaj meč završio sa 3 poena, 3 skoka i 6 asistencija, a na terenu je proveo 15 minuta, ali će od svega što je uradio ovaj momenat vjerovatno biti najviše upamćen. Pogledajte tu situaciju:


Virtus je trenutno 11. na tabeli Evrolige sa 13 pobjeda i 15 poraza, dok Makabi koji drži osmo mesto trenutno ima 15 pobjeda i 13 poraza. Na šest kola do kraja djeluje da su samo Panatinaikos, Asvel i Alba bez ikakve šanse za odlazak u četvrtfinale, dok se svi ostali timovi nadaju da bi dobrim serijama u finišu mogli da dođu do doigravanja. 

(MONDO)

Učitaj još novosti