06. 03. 2023 - 09:10
FABRIZIO ROMANO OTKRIO MOGUĆI SENZACIONALNI TRANSFER HAJDUKA:...
907
Shares
FABRIZIO ROMANO OTKRIO MOGUĆI SENZACIONALNI TRANSFER HAJDUKA: Evo šta se dešava

KLUB IPAK SVE STOPIRAO

FABRIZIO ROMANO OTKRIO MOGUĆI SENZACIONALNI TRANSFER HAJDUKA: Evo šta se dešava

06. 03. 2023 - 09:10
0
Shares

Mladi 16-godišnji Luka Vušković pravi je hit u svijetu nogometa. Nedavno ga je otkrio Fabrizio Romano i do danas ne staju dolaziti vijesti o klubovima koji ga žele.

Ugledni stručnjak za transfere tako je objavio najnovije vijesti s Poljuda u kojima tvrdi da je Manchester City bio ozbiljno zainteresiran za mladog stopera Bijelih. No klub je očekivano Vuškoviću ponudio ugovor do 2026. godine što je navodno zaustavilo nalet Cityja.

''Manchester City je pripremao ponudu za Luku Vuškovića, no situacija se promijenila jer mu je Hajduk dao ugovor do LJETa 2026. godine'', napisao je Romano.

Mladi hajdukovac ispisao je povijest Hajduka i hrvatskog nogometa. Vušković je sa 16 godina i pet dana postao najmlađi strijelac u povijesti Hajdukove prve momčadi na Kup dvoboju protiv Osijeka.

Hajduk je star 112 godina, a Vušković je sa 16 godina srušio povijesni rekord i još jednom pokazao da je pred njim velika budućnost.

Uz sve to dragulj Hajduka ispisao je i povijest Kupa, otkako je lige deset, postao je i najmlađi strijelac u Kupu, podaci od ranije nisu poznati.

Učitaj još novosti