27. 02. 2023 - 10:18
GLASINA KOJA JE PREKO NOĆI OBIŠLA OTOK: EVO KO BI MOGAO...
907
Shares
GLASINA KOJA JE PREKO NOĆI OBIŠLA OTOK: EVO KO BI MOGAO ZAMIJENITI JÜRGENA KLOPPA U LIVERPOOLU

GLASINA KOJA JE PREKO NOĆI OBIŠLA OTOK: EVO KO BI MOGAO ZAMIJENITI JÜRGENA KLOPPA U LIVERPOOLU

27. 02. 2023 - 10:18
0
Shares

Debakl protiv Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka otvorio je neka neugodna pitanja u Liverpoolu.

Jedno od njih vezano je i uz poziciju menadžera Jürgena Kloppa, koji u posljednje vrijeme ostvaruje dosta slabe rezultate u svim natjecanjima. Izgubili su onu energiju i intenzitet koji su ih krasili ranijih sezona...

Naravno, Klopp je u prošlosti zadužio Liverpool osvajanjem vrijednih trofeja, među kojima se najviše ističu Premier liga i Liga prvaka.

S druge strane, navijači Liverpoola ne mogu biti zadovoljni kako im momčad trenutačno izgleda, a za to bi ipak najodgovorniji trebao biti menadžer.

Klopp je nakon ‘petarde‘ protiv Reala uvjeravao javnost kako sigurno ostaje na Anfieldu, te da će na ljeto uslijediti određene promjene. Međutim, u nogometu ništa nije sigurno, sve se može preokrenuti preko noći.

28015205

A čelnici Liverpoola navodno su raspravljali o mogućoj zamjeni za Kloppa već i prije uvjerljivog poraza protiv Reala. Kako izvještava Caught offside, karizmatičnog stručnjaka na vrućoj klupi Redsa mogao bi naslijediti njegov sunarodnjak Julian Nagelsmann, aktualni trener Bayerna.

O 35-godišnjem Nagelsmannu odlično mišljenje inače ima i sam Klopp.

- On je veliki, veliki trenerski talent. Ne poznajemo se previše dobro, ali sam pratio njegov rad jer volim dobar nogomet. Nije jedini, ali je dobar primjer jako dobrih mladih trenera u Njemačkoj i za njega imam puno poštovanja. Vodio je bundesligašku momčad s 28 godina, što je stvarno iznimna priča – rekao je Klopp jednom prilikom.

Kako Nagelsmann ima nedovršenog posla u Bayernu, a Klopp i dalje uživa puno kredita na Anfieldu, priča o mogućoj promjeni na klupi Redsa doima se pomalo upitnom. Ipak, gdje ima dima...

 

Učitaj još novosti