26. 02. 2023 - 10:25
Agüero je sve ‘uprskao’: Messijev odabir novog kluba odjeknut...
907
Shares
Agüero je sve ‘uprskao’: Messijev odabir novog kluba odjeknut će jače nego Ronaldov odlazak u Al-Nassr!

Agüero je sve ‘uprskao’: Messijev odabir novog kluba odjeknut će jače nego Ronaldov odlazak u Al-Nassr!

26. 02. 2023 - 10:25
0
Shares

Ponekad je privatne stvari i odluke bolje držati van terena i posla, ali Sergio Agüero nije mogao ostati imun na ono što se planira u budućnosti.


Popularni Kun i Lionel Messi godinama unazad su veliki prijatelji i sasvim je logično da kultni napadač nema tajni pred svojim penzionisanim kolegom.

No, to bi ga moglo koštati jer se sada uveliko piše o Messijevoj odluci koja će odijeknuti jače nego odlazak Cristiana Ronalda u daleki Al-Nassr.

Naime, Agüero je, slučajno ili ne, uprskao stvari kada je rekao da Messi ozbiljno razmišlja i sa svojim timom bliskih ljudi razmatra opciju povratka u Newells!

U mlađim kategorijama, Messi je između 1994. i 1999. godine za ovaj klub zabio 234 gola u 176 utakmica, saznanja su lista Ole.

Aguerov lapsus komentarisao je i Maxi Rodriguez riječima da napadač nikada nije znao držati jezik za zubima i da će se o ovom poslu tek pregovarati.

Messi je upravo iz ovog malog argentinskog kluba otišao u Barcelonu kao 13-godišnjak i od tada počinje nova era nogometa u Evropi.

Učitaj još novosti