26. 02. 2023 - 10:21
Baš mu ide od ruke: Mudryk vrijedan 100 milijuna eura ponovo...
907
Shares
Baš mu ide od ruke: Mudryk vrijedan 100 milijuna eura ponovo privukao pažnju javnosti, ali opet van terena

Baš mu ide od ruke: Mudryk vrijedan 100 milijuna eura ponovo privukao pažnju javnosti, ali opet van terena

26. 02. 2023 - 10:21
0
Shares

Ukrajinski reprezentativac Mykhailo Mudryk često svoje fanove obavještava o svakodnevnim aktivnostima putem društvenih mreža.


Mudryk je sada ponovo stigao u centar pažnje javnosti. Naime, on je jučer objavio story na Instagramu gdje se vidi da odmara u svom apartmanu dok gleda utakmicu na TV-u.

Međutim, britanski bloger Clive Martin iznenada je vidio knjigu koja je bila na njegovom stolu i svi su odmah bili iznenađene izborom nogometaša.

Mudryk je čitao knjigu Naomi Klein pod nazivom “Doktrina šoka: Uspon razarajućeg kapitalizma”. U njenom opisu stoji da se radi o brutalnoj istini o modernom svjetskom poretku, priča o tome kako američka “ekonomija slobodnog tržišta” preuzima svijet.
Knjiga je objavljena 2015. godine, a nakon storyja Ukrajinca uslijedile su razne reakcije na društvenim mrežama zbog toga što 22-godišnjak čita istu.

Jedan od “najprimjećenijih” komentara svakako je bio: “I otišao je u Chelsea – najgori kapitalizam ikada”. Podsjećamo, Mudryk je u redove ‘Plavaca’ stigao ove zime iz Shakhtara za oko 100 milijuna eura te potpisao ugovor na osam i pol godina…

Učitaj još novosti