25. 02. 2023 - 15:54
SCENE KOJE SU ZAPREPASTILE MNOGE: Najljepša Koreanka prišla...
907
Shares
SCENE KOJE SU ZAPREPASTILE MNOGE: Najljepša Koreanka prišla Sonu, sjajni napadač nije znao šta ga je snašlo

NESTVARNO KOLIKO JE SRAMEŽLJIV

SCENE KOJE SU ZAPREPASTILE MNOGE: Najljepša Koreanka prišla Sonu, sjajni napadač nije znao šta ga je snašlo

25. 02. 2023 - 15:54
0
Shares

U svijetu fudbala vjerovatno ne postoji tip koliko je toliko sramežljiv kao što je to slučaj sa Son Heung Min, iskusnim 30-godišnjim članom Tottenhama i sigurno jednim od najboljih igrača svijeta. 

Son je tokom sedmice bio prisutan na jednom događaju na kojem se pojavila i Jeon Ji Hyun, poznata koreanska glumica i za mnoge najljepša žena u Južnoj Koreji.

Internetom je počeo kružiti i kratki snimak druženja Sona i njegove sunarodnjakinje na kojem se najbolje moglo vidjeti koliko je odlični fudbaler stidljiv.

Već godinama jedan od najopasnijih ofanzivaca je stajao kao kip, ostavljao je dojam kao da ne zna šta ga je snašlo i uspio je izustiti svega nekoliko riječi.

Glumica je bila ta koja je napravila prvi korak te se zahvalila Sonu što joj je dao autogram, a postiđeni Son je samo stigao reći: "Ne, ne. Naravno da sam tebi trebao dati autogram."

Jeon je najvećoj koreanskoj sportskoj zvijezdi otkrila i da je njegov veliki fan, na šta je on pogeo glavu i zahvalio se.

korejka

Interesantno da se toliko iznenadio da je rukom prekrio usta da kamere ne mogu snimiti šta je odgovorio lijepoj glumici.

Iako je ušao u četvrtu deceniju života Son još uvijek nije oženjen i tako će biti dok ne završi karijeru. Glavni razlog je savjet njegovog oca kako ne bi zapostavio fudbal.

"Otac mi je dao neke savjete i slažem se s njim. 'Kada se oženiš na prvom mjestu će ti biti porodica, zatim žena i djeca, a tek onda ćeš misliti o fudbalu', govorio mi je otac'', kazala je zvijezda Tottenhama prije nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Korea (@wkorea)

Već neko vrijeme se špekuliše da je Son u vezi sa 35-godišnjom Yoo So-young koja je također glumica.

Poznat je po svojoj skromnosti i tokom fudbalskih utakmica, rijetko kada izgubi živce zbog čega je omiljen i poštovan od strane svih kako saigrača tako i protivnika.

Već godinama sa dosta uspjeha nosi dres Tottenhama, a prošle sezone je bio i najbolji strijelac Premiershipa sa 23 gola što dovoljno govori o njegovim igračkim kvalitetama.

Učitaj još novosti