08. 02. 2023 - 11:16
SAMO JEDAN SAIGRAČ NIJE SLAVIO LEBRONOV REKORD: Najvažnija noć...
907
Shares
SAMO JEDAN SAIGRAČ NIJE SLAVIO LEBRONOV REKORD: Najvažnija noć u Džejmsovoj karijeri, a

SAMO JEDAN SAIGRAČ NIJE SLAVIO LEBRONOV REKORD: Najvažnija noć u Džejmsovoj karijeri, a "prijatelj" ga izdao! (VIDEO)

08. 02. 2023 - 11:16
0
Shares

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se da jedan igrač nije slavio Lebronov rekord.

Dok je Nikola Jokić uništavao Rudija Gobera i išao po novi tripl-dabl, Lebron Džejms je ispisivao istoriju NBA pošto je postao najbolji strijelac u istoriji lige prestigavši, činilo se, nedostižnog Karima Abdula-Džabara. Uoči meča sa Oklahomom, Lebron je znao da mu nedostaje 36 poena kako bi oborio rekord i usio je konačno da ga sruši krajem treće četvrtine svojim karakterističnim "fejdavejom" nakon koga je meč na kratko prekinut.

Svi sa klupe Lejkersa su bili na nogama, čekali da Džejms obori rekord kako bi mu prišli da mu čestitaju, međutim samo jedan igrač se nije radovao - čime su produbljene priče o lošim odnosima u svlačionici.

U pitanju je naravno Entoni Dejvis, koji je sa Lebronom osvojio šampionski prsten 2020. godine, međutim od tada se nikako ne slažu. "Kralj" nije zadovoljan što je Dejvis prečesto povređen i što ne pruža podjednako dobre igre kao što je to bilo prije dvije godine, odnosno ponekad deluje da mu se i ne igra košarka. Zato su i odnosi njih dvojice rastrzani, pa ne može da se kaže da je preveliko iznenađenje što "Obrva" nije ni proslavio rekord svog saigrača.

Naravno, snimak je vrlo brzo postao viralan i vjerovatno je informacija već stigla i do Lebrona Džejmsa, kome je majka prvo čestitala, pa potom i legendarni Karim Abdul-Džabar koji je uživo pratio "pad rekorda".

Pogledajte kako je Dejvis reagovao poslije koša Lebrona Džejmsa koji nije mnogo promenio stvari za Lejkerse jer su izgubili 133:130.

 

Učitaj još novosti