05. 02. 2023 - 14:37
Španjolci: Benzema je svjestan da ne može sam. Zatražio je...
907
Shares
Španjolci: Benzema je svjestan da ne može sam. Zatražio je jednog igrača od Pereza

Španjolci: Benzema je svjestan da ne može sam. Zatražio je jednog igrača od Pereza

05. 02. 2023 - 14:37
0
Shares

KARIM BENZEMA se od 2009. godine i dolaska u Real Madrid do danas prometnuo u jednog od najznačajnijih napadača koji su ikad nosili dres Kraljevskog kluba. Svakako je najveći napadač Real Madrida u modernoj nogometnoj eri, pod uvjetom da se Cristiana Ronalda ne računa kao čistog napadača.

Francuz je briljirao kao dio BBC-ja, slavnog Realovog terceta Bale, Benzema i Cristiano, a koliko je sjajan nogometaš, pokazao je i kad je Ronaldo napustio klub. Francuski napadač postao je glavni igrač kluba, a dominaciju je 2022. godine okrunio i Zlatnom loptom.

Nevjerovatna razina samokritike

Ipak, sada Benzema već ima 35 godina, njegova fizička moć polako kopni, a španjolski Fichajes javlja kako je Francuz toga i sam svjestan. I to do te razine da je odlučio porazgovarati s Florentinom Perezom i upozoriti ga da Realu treba još jedno veliko ime u napadu.

Benzema je zatražio da Real na ljeto dovede napadača, neovisno o tome što će tada u klub stići i mladi Brazilac Endrick. Francuski reprezentativac smatra da je Realu potreban napadač koji bi se s njim borio za mjesto u prvih 11 te ga postupno i preuzeo.

Učitaj još novosti