05. 02. 2023 - 10:12
ŠOK I NEVJERICA: NBA zvijezdu niko ne može zaustaviti u...
907
Shares
ŠOK I NEVJERICA: NBA zvijezdu niko ne može zaustaviti u suludom izboru odjeće

ŠOK I NEVJERICA: NBA zvijezdu niko ne može zaustaviti u suludom izboru odjeće

05. 02. 2023 - 10:12
0
Shares

Brojni sportisti imaju zaista čudne životne izbore, a nagrade za najgori stajling definitivno trebaju pripasti zvijezdi Washington Wizardsa Kyleu Kuzmi koji ne prestaje šokirati svijet zaista nestvarnim izborom odjeće.

Kyle Kuzma konstantno je u centru pažnje zbog nestvarnih odjevnih kombinacija u kojima se pojavljuje na NBA utakmicama, a tako je bilo i protekle noći u Brooklynu.

Kuzma se ovog puta pojavio i zaista čudnoj zimskoj jakni. Njen jedan dio je sasvim običan, ali su u gornjem dijelu, oko lica i na leđima ogromni jastuci koji nikako ne mogu ostati neprimijećeni.

screenshot-308

Igrač Washington Wizardsa je, očekivano, ponovo privukao veliku pažnju. Ostavio je sve u nevjerici, a mnogi smatraju da je obukao zaštitne jastuke za automobil.

On je i prethodnih mjeseci znao šokirati cijeli svijet odjevnim kombinacijama. U novembru prošle godine na utakmici se pojavio u dugom ružičastom džemperu, a zatim je krenulo poprilično 'maltretiranje' onim što oblači.

Šok i nevjerica su malo za reakcije koje Kuzma izaziva zbog ovih ludorija koje radi s odjećom, ali mora se priznati da je jedinstven u svijetu sporta.

Kyle Kuzma je već šest godina član najjače košarkaške lige svijeta. Izabran je kao 27. pik drafta 2017. godine od strane Los Angeles Lakersa i u ovom timu je postao zvijezda.

U ljeto 2021. godine Kuzma je razmijenjen u Washington Wizardse kao dio paketa za Russella Westbrooka, ovaj 27-godišnjak je u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Država postao možda i najbitniji faktor u igri.

screenshot-307

On je ove sezone zaista sjajan u dresu Wizardsa. Ubacuje gotovo 22 poena po meču, hvata gotovo osam skokova i ima četiri asistencije po utakmici.

Ukupno je u NBA karijeri na prosjecima od gotovo 16 poena i šest skokova po utakmici i ima osvojen NBA prsten s Lakersima 2020. godine.

S Washingtonom ima jako male šanse da postane šampion. Dosta se govori o njegovom povratku u Los Angeles i vidjet ćemo hoće li svoje čudne izbore vratiti u 'Grad anđela'.

Učitaj još novosti