05. 02. 2023 - 07:51
VIDEO Talijanski golman šokirao protivnike trostrukom obranom,...
907
Shares
VIDEO Talijanski golman šokirao protivnike trostrukom obranom, snimka je hit

VIDEO Talijanski golman šokirao protivnike trostrukom obranom, snimka je hit

05. 02. 2023 - 07:51
0
Shares

NAKON što ju je u prošlom kolu u dramatičnoj završnici utakmice svladao lider Serie A Napoli, Roma je na Olimpicu u 21. prvenstvenom kolu s 2:0 bila bolja od Empolija. Golove su zabili Ibanez i Tammy Abraham u prvih šest minuta utakmice, oba puta nakon kornera.

Nakon minute i pol igre Paulo Dybala namjestio je loptu na korner s lijeve i ubacio ljevicom, a loptu Argentinca u gol je visokim skokom na prvoj stativi pretvorio brazilski stoper Roger Ibanez. Već u šestoj minuti gledali smo prizor koji je ličio na ponovljenu snimku.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Dybala je opet asistirao, a na prvoj stativi je precizan bio Abraham. Rezultat se do kraja nije mijenjao, ali se itekako mogao da u jednom trenutku vratar Empolija Guglielmo Vicario nije izveo čudesnu trostruku obranu kojom je u nevjerici ostavio protivničke igrače. Kako je to izgledalo, pogledajte ispod.

screenshot-285

Roma je trenutno treća na tablici. Mourinhova ekipa ima dobre šanse za Ligu prvaka, ali na samo dva boda zaostatka nalaze se Lazio, Milan i Atalanta. Marko Pjaca ušao je u igru za Empoli u 83. minuti, prenosi Index.hr

Učitaj još novosti