04. 02. 2023 - 21:07
KAZEMIROVO POMRAČENJE UMA U PREMIJER LIGI: Sudiji promakao...
907
Shares
KAZEMIROVO POMRAČENJE UMA U PREMIJER LIGI: Sudiji promakao UŽASAN potez, pa dobio VAR poziv - Brazilac odmah isključen!

KAZEMIROVO POMRAČENJE UMA U PREMIJER LIGI: Sudiji promakao UŽASAN potez, pa dobio VAR poziv - Brazilac odmah isključen!

04. 02. 2023 - 21:07
0
Shares

Tek što se vratio na teren, Kazemiro će ponovo morati na pauzu jer je davio protivničkog igrača.

Mančester junajted trijumfovao je ove subote nad Kristal Palasom na Old Trafordu (2:1), ali je pobjeda "crvenih đavola" ostala u sjeni dešavanja iz 67. minuta. Poslije fizičkog sukoba igrača dva tima, ekipa Erika ten Haga ostala je sa desetoricom na terenu zbog direktnog crvenog kartona za Kazemira!

Prvotimac gostiju Džefri Šlup startovao je nad Entonijem koji je ostao da leži na terenu, nakon čega je došlo do naguravanja i žestokog sukoba igrača dva tima! Najratoborniji je bio vezni fudbaler iz Brazila, koji se tek vratio na teren nakon što je zbog pet žutih kartona propustio derbi protiv Arsenala.

Brazilski internacionalac je uhvatio za vrat i počeo da davi vezistu Kristal Palasa Vila Hjuza, što glavni arbitar Endrju Mariner isprva nije primijetio. Međutim, za takve stvari tu je VAR, pa je Englez nakon pregledanog snimka Brazilca poslao u svlačionicu. Reklo bi se, sasvim zasluženo.

Ovo bi moglo da napravi velike probleme Mančester junajtedu koji nije ista ekipa kada nekadašnji defanzivni vezni Real Madrida nije na terenu. Vidjelo se to i protiv Arsenala - mnogi smatraju da je Junajted poraženog zbog njegovog izostanka. Uz to Erik ten Hag ne može da računa ni na Kristijana Eriksena, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će sklopiti vezni red za naredne mečeve.

Brazilac bi zbog ovakvog poteza mogao da dobije nekoliko mečeva suspenzije, a gotovo sigurno će propustiti oba ligaška duela protiv Lidsa, 8. i 12. februara. "Crveni đavoli" nakon toga igraju protiv Lestera i Vest Hema, a peti meč u nizu im je veliki derbi protiv Liverpula.

VIDEO OVDJE.

Učitaj još novosti