03. 02. 2023 - 19:09
RONALDO PROMAŠIVAO ZICERE, A ONDA JE STIGLA 93. MINUTA: Svi...
907
Shares
RONALDO PROMAŠIVAO ZICERE, A ONDA JE STIGLA 93. MINUTA:  Svi se hvatali za glavu

RONALDO PROMAŠIVAO ZICERE, A ONDA JE STIGLA 93. MINUTA: Svi se hvatali za glavu

03. 02. 2023 - 19:09
0
Shares

DVOBOJ 15. kola saudijskog prvenstva, ogled između Al Fateha i Al Nassra, momčadi za koju igra Cristiano Ronaldo, završio je 2:2, a Portugalac je zabio svoj prvi gol otkad je otišao na Bliski istok. Domaćin je poveo preko bivšeg igrača Barcelone Cristiana Tella, a Anderson Talisca je poravnao do poluvremena. 

Sofiane Bendebka je vratio prednost Al Fatehu, ali se onda u 93. minuti ukazao Ronaldo, koji je golom spasio svoju momčad. Gol je zabio iz kaznenog udarca tako što je pucao po sredini, a suparnički golman se bacio u svoju lijevu stranu. Bio mu je to 820. gol u karijeri.

Promašaji zbog kojih su se suigrači hvatali za glavu

Ipak, do tog gola se propisno napromašivao, a u nekim situacijama su se suigrači držali za glavu. Najprije je u 35. minuti imao čist udarac s deset metara, nakon što je njegov suigrač pogodio stativu. Braniči su stali u blok, ali je Ronaldo pucao visoko preko gola.

Drugi promašeni zicer stigao je u nadoknadi prvog dijela, kada je Al Nassr odigrao sjajnu akciju, a Ronaldo je dobio povratnu loptu na 11 metara od gola. Snažno je pucao lijevom nogom, ali je njegov udarac odsjeo na vratnici.

Pogledajte Ronaldove promašaj OVDJE., a njegov pogodak OVDJE.

Učitaj još novosti