03. 02. 2023 - 17:17
Ziyech je sve dogovorio s PSG-om: Pogledajte zbog kakve je...
907
Shares
Ziyech je sve dogovorio s PSG-om: Pogledajte zbog kakve je greške posao propao

Ziyech je sve dogovorio s PSG-om: Pogledajte zbog kakve je greške posao propao

03. 02. 2023 - 17:17
0
Shares

Marokanski krilni napadač Hakim Ziyech ne proživljava najbolje dane u Chelseaju, pa ne čudi što ga se londonski klub želi riješiti. Već u ovom siječanjskom roku su Englezi sve dogovorili s PSG-om, posljednji dan prijelaznog roka. Ziyech je trebao drugi dio sezone odraditi u Parizu na posudbi. Stigao je u Pariz i odradio liječnički pregled te dogovorio sve detalje s Francuzima.

Ipak, dogovor je propao u doslovno zadnjem trenutku. Francuzi su bili bijesni na engleski klub, koji je napravio nekoliko administrativnih grešaka, zbog čega se posao nije stigao zgotoviti u roku i propao je, barem do ljeta. Britanski Sky Sports donosi detaljan razvoj događaja iz minute u minutu u posljednjim trenucima prijelaznog roka.

PSG zvao Chelsea da popravi greške, ovi prekasno reagirali

Podsjetimo, rok je bio do prvog siječnja u 23 sata što se tiče francuske lige. Dotad su svi eventualni transferi i posudbe morali biti dogovoreni, a ugovori potpisani i registrirani kod Udruženja francuskih prvoligaša.

Sve je počelo u 21:40, kada je PSG poslao Chelseaju zadnju verziju dokumenta. Englezi su najprije odugovlačili s odgovorom, a Francuzi su ih zvali čak četiri puta da ih požure. Kada je Chelsea konačno poslao ugovor nazad, on nije bio valjan jer na njemu nije bilo potpisa.

Na kraju je birokratsko loptanje potrajalo predugo. PSG je tri minute nakon isteka roka primio važeći ugovor od Chelseaja. Već iduće minute su ga registrirali pri francuskom savezu, ali bilo je prekasno. PSG se žalio, ali je Udruženje francuskih prvoligaša odbilo njegovu žalbu.

(Index.hr)

Učitaj još novosti