03. 02. 2023 - 15:38
NE VJERUJU MU Čuveni specijalista traži dokaz od Đokovića da...
907
Shares
NE VJERUJU MU Čuveni specijalista traži dokaz od Đokovića da je bio povrijeđen

NE VJERUJU MU Čuveni specijalista traži dokaz od Đokovića da je bio povrijeđen

03. 02. 2023 - 15:38
0
Shares

Direktor Australian Opena Craig Tiley potvrdio je da je Novak Đoković imao ogromne probleme s povredom zadnje lože, ali i dalje postoje oni koji sumnjaju u ozbiljnost iste, među kojima je i poznati australski ljekar Peter Larkins.

Tiley je izjavio da je Novak imao pukotinu od tri centimetara u zadnjoj loži i da je vidio snimke, ali provjereni ljekar specijalista za sport i vježbanje Peter Larkins, sumnja u to i zatražio je da srbijanski teniser sve prezentuje javnosti.

"Mislim da nije ta povreda. To je rijetkost o čemu pričamo. Volio bih da vidim snimke. Čuo sam šta je Craig rekao i dodao je da su ljekari bili iskreni. Hajde da vidimo snimke. Pitam se da li je Craig možda mislio da znak o rastojanju od tri centimetra na snimku magnetne rezonance. Znak može da označava neku upalu ili otok, ne mora nužno da bude napuknuće. Teško je zamisliti", rekao je Larkins, dodavši:

"Ako uzmete komad mesa od buta i napravite rez od tri cenimetra, a to je mišić, onda je teško zamisliti da neko može tako da igra na tom nivou. Nikada nisam sumnjao da Novak ima povredu zadnje lože. To je poznato, znam njegov tim, nije im dozvoljeno da javno sve pričaju, ali biće špekulacija sve dok se ne raščisti. Mislim da je Craig zabunom mislio na neko oštećenje u toj zoni, prije nego na rez od tri centimetra, ali sve zavisi od mjesta gdje se to nalazi. Djeluje kao da je to u njegovom bicepsu, što je glavni mišić u zadnjoj loži, ali to bi predstavljalo presedan u koji je teško vjerovati osim ako nešto nema čudesno kod Novaka", rekao je doktor Larkins za SEN's Sportsday.

Podsjetimo, Đoković se pobjedom na Australian Openu vratio na prvo mjesto ATP liste i izjednačio se po broju Grand Slam naslova sa Rafaelom Nadalom (22).

Učitaj još novosti