01. 02. 2023 - 08:32
Bilo je mnogo problema i laži prilikom transfera, ali on je...
907
Shares
Bilo je mnogo problema i laži prilikom transfera, ali on je najveći gubitnik ovog roka: Sada se mora nositi sa situacijom

Bilo je mnogo problema i laži prilikom transfera, ali on je najveći gubitnik ovog roka: Sada se mora nositi sa situacijom

01. 02. 2023 - 08:32
0
Shares

Najveći gubitnik prijelaznog roka je Nicolo Zaniolo, jer će na kraju morati da ostane u Romi nakon svega što je uradio u posljednjih nekoliko dana.

Odbio je Zaniolo da trenira i da igra utakmice, jer je želio da isforsira transfer iz klub i da pojača ekipu Milana.

Roma nije prihvatila ponudu od Milana, te je jedina ponuda koju su čelnici ovog kluba prihvatili bila ona iz Engleske, od Bournemoutha.

Čelnici Rome rekli su da Zaniolo više neće biti dio njihovog projekta, te da može da ode u Bornemouth, ali on je želio da ide u neki drugi, jači klub.

Kada je vidio da mu ponestaje opcija, pojavio se Leeds sa ponudom, te je Zaniolo ponovo bio sretan jer može da bira.

Ipak, Roma je odbila i ponudu Leedsa, te je tako jasno dala do znanja Zaniolu da može da potpiše samo za Bournemouth.

On je danas konačno i pristao da to uradi, ali ga je onda dočekao šok. Naime, Zaniolo je čekao da krene dogovor sa Bournemoutha oko njegovog ugovora.

Odgovor koji je dobio od Bournemoutha je da se povlače iz "trke" za njegov potpis jer su uradili dovoljno poslova dok je on razmišljao da li želi da dođe.

Zaniolo tako nema više opcija, jer se niti jedan klub nije javio i tražio da ga potpiše, te će kako stvari stoje morati ostati u Romi.

A, tek to će biti veliki problem za njega, jer ga u Romi više ne žele, a posebno treba biti zabrinut jer su navijači bijesni na njega.

Vrijeme polako ističe, a jasno je da se Zaniolo nada da će se sada bilo ko pojaviti i htjeti da ga dovede, a naravno sve samo kako ne bi ostao u Romi.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti