30. 01. 2023 - 13:03
Mourinho natjerao igrače da se slikaju nakon poraza u Napulju,...
907
Shares
Mourinho natjerao igrače da se slikaju nakon poraza u Napulju, izrazi njihovih licima sve su rekli

Mourinho natjerao igrače da se slikaju nakon poraza u Napulju, izrazi njihovih licima sve su rekli

30. 01. 2023 - 13:03
0
Shares

Roma je sinoć poražena na stadionu Diego Armando Maradona u Napolju od ekipe Napolija sa 2:1 u derbiju 20. kola italijanske Serije A, a ovaj meč obilježio je nevjerovatan potez Josea Moruinha koji je objavio nakon meča fotografiju iz svlačionice na Instagramu.

Napoli i Roma odigrali su sjajnu utakmicu, a na kraju je domaći tim uspio da dođe do nove pobjede i nastavi krupnim koracima koračati ka Scudettu.

Domaći su sjajno otvorili utakmicu i poveli već u 17. minuti kada je Kvaratskhelia uposlio Osimhena koji je fantastično primio loptu i zatim je zakucao u mrežu rimskog kluba za 1:0.

No, navijači Napolija utihnuli su u 75. minuti kada je Roma poravnala na 1:1. U centru pažnje bio je El Shaarawy koji je izjednačio na 1:1 nakon što je Zalewski odlično centrirao loptu u peterac Napolitanaca.

Međutim, u samom finišu meča Napoli dolazi do pobjede. Junak domaćeg tima bio je Simeone koji je sjajno pogodio za 2:1 i velika tri boda s kojima se Napoli dodatno učvrstio na prvoj poziciji Serije A.

No, u centru pažnje nakon utakmice ponovo se našao Jose Mourinho zbog čudne objave koju je imao na Instagramu.

Mourinho je nakon meča u svlačionici natjerao igrače da se svi zajedno fotografišu iako su izgubili u Napulju, a kasnije je objavio tu fotografiju na Instagramu i pokazao da u tim stvarima s njim ne može niko.

Obično se ekipe fotografišu tako kada pobijede i zbog toga su svi bili u šoku kada je Mourinho objavio tu fotografiju nakon poraza od Napolija.

Na fotografiji se jasno vidi da igračima Rome nije bilo previše do fotografisanja i da nisu bili za to raspoloženi, a izrazi lica na fudbalerima rimskog kluba su to najbolje pokazali.

"Kakav tim, kakav duh i kakva utakmica. Idemo... Vidimo se u srijedu na Olimpicu", napisao je Mourinho uz ovu fotografiju i očito je zadovoljan s onim što je pokazao njegov tim uprkos porazu od Napolitanaca.

Sliku pogledajte OVDJE.

Vučica u srijedu na Olimpicu igra protiv Cremonesea utakmicu četvrtfinala Kupa Italije, a meč počinje u 21 sat.

 


Sportsport.ba

Učitaj još novosti