29. 01. 2023 - 16:38
DOGOVOR NAVODNO PAO! Isco stiže u ponajveći hit u "ligama...
907
Shares
DOGOVOR NAVODNO PAO! Isco stiže u ponajveći hit u

ODLAZI NAVODNO U UNION BERLIN

DOGOVOR NAVODNO PAO! Isco stiže u ponajveći hit u "ligama petice", igrači na treningu skandirali njegovo ime

29. 01. 2023 - 16:38
0
Shares

Krajem prošle godine Isco je raskinu ugovor sa Sevillom i to nakon samo četiri i po mjeseca provedena u ovom klubu.

Još uvijek je Isco slobodan igrač, ali je pitanje trenutka kada će biti predstavljen u nekom od klubova gdje će nastaviti svoju karijeru.

Kako tvrdi Florian Plettenberg, Isco će svoju karijeru nastaviti u Union Berlinu. Navodno je Union Berlin u pregovorima sa njim, a to znaju u igrači ovog tima.

Na posljednjem treningu koji su održali igrači su skandirali "Isco, Isco", a predsjednik Zingler nije demantovao pregovore.

Očekuje se naravno da će Isco, ukoliko potpiše za Union Berlin, biti veliko pojačanje za ovaj klub u nastavku sezone.

Očekivalo se to od njega i u Sevilli, naravno najviše zbog renomea iz prethodnih sezona, ali on nije opravdao ništa od toga.

Uprava Seville je nakon svega odlučila da ga se riješi, te je nakon malo više od četiri mjeseca raskinut ugovor sa njim.

Prethodnih devet godina ovaj 30-godišnjak je nosio dres Real Madrida. Bilo je tu izuzetno dobrih partija, ali je u posljednjih nekoliko sezona jednostavno nestao.

Podsjetimo, Isco je praktično eksplodirao u dresu Malage tokom sjajnih nastupa koji je ovaj tim imao u La Ligi i evropskim takmičenjima.

Sjajne partije koje je pružao 2013. godine obezbijedile su mu transfer u Real Madrid, te je plaćen 30 miliona eura.

Za velikana iz Madrida odigrao je 353 utakmice u kojima je postigao 53 gola, a u dresu Španije odigrao je 38 utakmica, te je postigao 12 golova.

Učitaj još novosti